Lenin kielsi lakot

Lenin teki vallankaappauksen. Valehteli et ajaa äänestäjiensä etuja, kun sai yksissä vaaleissa enemmistön (bolsevikki siis), siirtyi diktatuuriin. Kielsi lakot ja ammutti lakkoilijat. ( kun porukat totes, tee kuten lupasit, elä kuten maksajat, saksa, käskee.)
Jos funtsitaan asiaa, sehän meni hyvin. Trostki keksi kuinka maa pelastuu. Otetaan maanviljelijöiltä ja rakennetaan teollisuusmaa. Stalin ajoi Troskin maanpakoon ja toteutti idean.
Jos Neukuissa ois voinut lakkoilla, tuskin olisi onnistunut leikkaa (kulakeilta pää) ja liima (teollisuuteen työvoimaa) politiikka. Jos Orpolla on samanlaisia suunnitelmia, lakkoilukielto on välttämätön.
Pikkasen hikeä nostaa pintaan, olen pienimuotoinen kulakki. Kotipaikalla jokunen puu ja hiukan peltoa. Onneksi ei lehmiä, olisi nolo tulla amutuksi kahden lehmän kullakkina.
wikistä: (korostus minun)
Sosiaalidemokraattinen puolue perustettiin 1898 Minskissä yhdistämään Venäjän vasemmistoryhmät. Toisessa puolue­kokouksessaan 1903 puolue jakautui kahteen kilpailevaan ryhmään. Leninin päämääränä oli kehittää puolueesta pienen vallankumouksellisen ryhmän puolue, ja hän vastusti eurooppalaisten sosialististen puolueiden suuren jäsenmäärän mallia. Leninin ryhmä itse asiassa hävisi kiistan, mutta sen jäseniä nimitettiin bolševikeiksi, koska he olivat voittaneet äänestyksen Iskra-lehden toimittajakunnan kokoonpanosta. 
Tietokilpailukysymys. Kuka henkilö:
”Elokuussa 1980 Wałęsa johti Gdańskin telakan lakkoa, joka johti lakkoaaltoon eri puolilla Puolaa. Hänet nähtiin nyt kansallisena johtajana. Tavoitteena oli lisätä työläisten oikeuksia. Puolan johto joutui taipumaan neuvotteluihin 31. elokuuta 1980 tehdystä Gdańskin sopimuksesta, joka antoi työläisille oikeuden lakkoilla ja muodostaa riippumattomia ammattiyhdistyksiä.”

Saksan historia

Meidän todellisuus

Kuinka homma hoidetaan

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu