Tieteen voitto – Koulut auki

Eurooppa on aina toiminut tieteellisin tiedon perusteella mistä kiitos mantereemme päättäjien suurelle valveutuneisuudelle.

Noitavasara

Kun noituuden ja kerettiläisyyden riesaa aikoinaan kitkettiin, taustalla toimi oppikirja Noitavasara, Malleus maleficarum joka auttoi tunnistamaan noidat. Kun torjuttiin vääräuskoisuutta, taustalla toimi Jesuiitta veljeskunnan korkea tieteellinen opetus, toisaalta myös Lutherin tekstit ja Raamattu auttoivat kysymyksen ratkaisussa.

Orjakauppa

Talousongelmia ratkaistiin orjakaupan avulla, olihan Kirkko jakanut hyödynnettävät alueet puolueettomasti ja suuret mustat lapset eivät ilman ohjaavaa älyä pärjänneet.

Juutalaiset

Kun piti selvittää juutalaisen rodun ominaisuudet ihmiskunnan arvohierarkian luomiseen, SS Ahnenerbe järjestön toimesta kerättiin suuri juutalaiskallojen kokoelma josta voitiin tieteellisesti selvittää mitkä ovat juutalaisten rodulliset ominaisuudet. (Aikojen saatossa kokoelma on kadonnut eivätkä tämän päivän juutalaiset ole luovuttaneet kallojaan suosiolla joten tutkimus on väliaikaisesti jäissä.)

Kuten muinoin, myös nyt ohjenuorana on tiede.

Euro

Eussa on nyt maailman edistynein rahajärjestelmä, Euro, historiallinen valuutta joka on luotu tieteellisen työn avulla, ei sattumalta kuten muinaiset velkajärjestelmät tai kriiseistä oppimalla kuten USA horjuva systeemi. Euron taustalla oleva vankkaan tutkimustietoon pohjaava älyllinen suunnittelu tuonee monelle mieleen Älykkään suunnittelijan teorian. Tästä ei ole todisteita vaikka luomuksesta hukuukin Jumalainen viisaus. Taustalla on virkamies ja asiantuntijatyö jota tietenkin on voinut ohjata maan tai fyysisen maailman ulkopuolinen äly.. Voitaneenkin sanoa Euron olevan sekä maailman älykkäin että toimivin rahajärjestelmä.

Korona

Kuten muihinkin ongelmiin, koronakriisiin lähdettiin vankasti tiede edellä. Taudista ei paljoa tiedetä mutta kestävyysvajeesta sitä enemmän. Se on suomen osalta 3.25789045 % bruttokansantuotteesta ja kasvaa ellei palkoja leikata. Eläkeläisten määrän leikkaaminen helpottaa kriisiä, mikäli 89% eläkeläisistä kohtaa koronan, vaje helpottaa noin 1.345982 % ja helpottaa mm hoitajamitoituksen täyttymistä, palkan alennuksilta tosin ei silloinkaan vältytä.

Asiantuntijakuulemisessa on tärkeää valita oikein kuultavat. Kestävyysvajeen ohjatessa päätöksen tekoa, valinta kohdentuu tietenkin niihin jotka ymmärtävät vajetta, ei niihin jotka ymmärtävät virusta. Tosin voitaneenkin leikillisesti sanoa, virus kohtaa suuremman ymmärtäjänsä taloustieteilijöiden kuin virologien parissa, niistähän osa on virus vihamielisiä. WHO jopa käski tuhota viruksen ja aasialaiset jotka eivät ymmärrä rahajärjestelmääkään, hölmöyttään niin tekivät, mikä aikaa myöten kostuu heikentyneenä huoltosuhteena.

Pilviä taivalla

Euroopan aikaisempi tiede edellä politiikka on kohdannut joitakin vaikeuksia johtuen massojen kyvyttömyydestä tieteelliseen ajatteluun.

Noitien metsästys loppui puupulaan ja valistukseen. Etelä-Euroopassa vähät puut menivät orja laivojen rakentamiseen, niitä ei riittänyt noitarovioihin. Valituksen myötä nousi myös tieteellinen vastarinta. Tiede soti tiedettä vastaan. Noitavasara hylättiin.

Uskonsodat loppuivat samaan valistuksen kiroukseen ja puolet eurooppalaisista on vääräuskoisia. Katsojan vakaumuksesta riippuen määritetään kumpi puoli.

Kallokokoelmien hylkäämiseen vaikutti marxilainen harhaoppi. SS tiede joutui SS joukkojen myötä altavastaajan asemaan.

Euro porskuttaa

Euro kummiskin porskuttaa luoden menestystä ja hyvinvointia ympärilleen ennen näkemättömässä määrin. Vanhoillinen etelä-Euroopa jossa rahat tuhlattiin vanhuksiin päätyi euron myötä uudelleen kohdentamaan resurssejaan pankkien tukemiseen taatakseen rahajärjestelmä vakauden ja siten loi pohjan Viruksen etenemiselle.

Virus ja massat

Virus rintamalla on kohdattu odottamattomia ongelmia. Tarkoitus oli antaa väestön sairastaa nopeasti niin ettei talous häiriinny. Monissa maissa on kuitenkin massojen poliittinen paine luonut esteitä viruksen kululle. Rajoituksia kaupassa käyntiin, ravintoloihin ja mikä pahinta, ihmisten oma vapaaehtoinen käytös on muuttunut virus vihamieliseksi.

Edes ruotsissa virus ei ole levinnyt odotusten mukaisesti ja suomessahan sille meinasi käydä kuten kiinassa, sukupuutto. Aktiivisten tapausten lasku on hälyttänyt asiantuntijat. Teho-osastot (joista on apua noin joka viidennelle virukseen sairastuneelle) ammottavat tyhjinä.

Suomen tilanne on erityisen surkea, vasta aine tutkimusten mukaan oireettomia tartuttajia ei ole, väestö livistää kohta kesämökeille korpeen. Kestävyysvaje kasvaa, ei supistu.

Viimeinen oljenkorsi, jos koulujen avaaminen onnistuisi pelastamaan tilanteen, lomilta palaisi terve ja työkykyinen kansa josta heikot ovat karsiutuneet.

 

Kuten Li televisiossa totesi, toimimme yleisen eurooppalaisen linjan mukaan noudattaen asiantuntijoiden neuvoja. Kuinka reagoivat massat?

 

Sinällään tämä on looginen jatkumo. Kumpaan riittää raha, tautien torjuntaan vai pankkien tukemiseen. Jos laumasuoja hoitaa taudit, pankkiosakkeiden kurssi voi nousta. Jan Hurri taloussanomissa havaitsi pankkiosakkeiden kurssin romahtaneen.

 

Olen jaarittanut koronasta melko paljon. Aikasemmat näkyvät helpoiten:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/auvorouvinen/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu