Kuntavaali 2021- Helsingin Kokoomus

Helsingin kokoomus voitti onnistuneesti.

Pormestariksi nousee Helsingissä Juhana Vartiainen kokoomuksenriveistä. Vaalitulos on ennustettua paremmin koko valtakunnassa. Kokoomuspormestareita nousee Espoossa, Tampereella, ja Turussa. SDP:n todennäköinen etumatkansa päätyikin  tappioksi ja on suurempi kuin mitä ennustettiin. Suomen lehdistö on yrittänyt kampittaa Kokoomuspuolueita, mutta sekin epäonnistui kansan edessä!

Tässä turneista kiitämisen paikka on kokoomuspuolueen puheenjohtajalle Petteri Orvolle ja koko puoluekoneistolle. Sloganit ovat olleet hyvin erilaiset kuin aikaisempina vaalien vuosina. Kokoomuskuri talousasioissa ja SOTE-ratkaisussa ovat olleet moniin mieleinen, koska velalle eläminen on aikaansa kadotettu tarina sinänsä. Mahtavaa tiimityö onnistunut erinomaisesti vaalikentillä vaikka nenäkkäistä tapaamiset jäivät melko vaatimattomaksi ja säilytti kuitenkin valtakunnan ykköspuolueeksi melko hyvällä voittomarginaalille.

Seuraavaan eduskuntavaalille on saatava ihmiset äänestämään enemmän kuin nyt käydyissä kuntavaaleissa. Demokraattia tarvitsee kansalaisten aktiivisuuttaa vaalien kautta ylläpitämään politiikkaa ja lakisäädökset kaikkien ulottuville tasavertaisesti.

Hyvä ja terveellistä kesää kaikille!

T: Balan Pillai, Helsinki

 

+1
BalanPillai
Kokoomus Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Helsinki on ollut rakas kotikaupunkini 1960-luvulta alkaen. Muutin tänne silloin Intiasta jatko-opiskelemaan. Tarkoitus oli palata valmistumisen jälkeen heti takaisin maailmalle, mutta toisin kävi. Helsingistä tuli kotikaupunki ja hyvä sellainen. Löysin täältä itselleni rakkaan, mutta kipakan savolaisen vaimon, sain kolme ihanaa lasta ja lapsenlapsiakin. Vuosikymmenet ovat olleet täynnä elämänmakuisia hetkiä. On ollut kansainvälistä uraa ja yksi ikävä konkurssikin 90-luvun lamavuosina.

"Pääsin aitiopaikalta katsomaan Stanfordissa ja Massachusetts Institute of Technology:ssä, kuinka 2000-luvun huipputeknologioilla mullistettiin koko maailmaa!"

Yhteisö on aina ollut avoin ja kannustava. Väittelin laman jälkeen tekniikan tohtoriksi ja sain kutsun vierailevaksi professoriksi Yhdysvaltoihin. Pääsin aitiopaikalta katsomaan Stanfordissa ja Massachusetts Institute of Technology:ssä, kuinka 2000-luvun huipputeknologioilla mullistettiin maailmaa.

Koti on kuitenkin koti ja minulle se on Helsinki. Oli aina selvää, että palaisin lopulta takaisin. Helsinki on kokenut vuosikymmenten aikana uskomattoman muodonmuutoksen. Pienestä uinuvasta kaupungista euroopan laidalla on kasvanut monikulttuurinen ja suvaitseva maailmankaupunki. Haluaisin jättää sellaisen perintönä meidän jälkipolville. Kaupungin, josta myös he voivat olla yhtä ylpeitä kuin minä nyt.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu