KUNTAVAALI2021 ON LÄHESTYMÄSSÄ SUOMEEN

Oikeuskanslerin ehdotuksesta huolimatta eduskunta on reagoinut, ettei kuntavaali2021 siirretä koronaepidemian takia tuonnemmaksi.

Asia on hyvinkin mielenkiintoinen, koska nyt on tulkittu, että terveys edellä teema. Kuitenkin nyt näyttää siltä, että kansanedustajat ovat eri linjalla muin oikeuskansleri! Kansalaiset kiinnostuneina odottaa, että suomen eduskunta ja oikeusministeriö päättää asiasta. Mielenkiintoinen tempaus COVID19:n  keskellä!

Helsingissä on nyt hyvä tilaanne kun kokoomus sai odotettu pormestariehdokas Kirsi Piha, Jan Vapaavuoren tilalle, mikä on tosin ilahduttavan näköinen asia helsinkiläisille kun Helsingissä pohditaan paljon hyviä asioita Suomen Koronahallituksen pohdinnasta huolimatta.

Kokoomus lähtee kuntavaaleille (2021) hyville eväille Suomen pääkaupungin hyvin voinnille ja arvokkaasta monikulttuurisesta elämälle. Helsinki on hyvin kansainvaalinen napakohde monillakin mittareilla.

Helsingin valtuustossa istuvat 85 kpl valtuutettuja jäseniä ja niiden yhteinen päämäärä on hyvin voiva ja monikulttuurinen Helsinki. Allekirjoittanut on ottanut muuttamia teemoja, kuten –

  • Kiskojen päälle rakennetaan modernin asumiskehto. Helsingin päärautatieasemasta Pasilaan (noin 3,5 km matka) ja hyödynnettäviä leveyttä on noin 350 – 700 m. Tämän kaltainen ns. tyhjätilaa on hyödynnetty maulla muualla maailmalla erittäin hyvin. Helsingissä on tosi tarve elvyttää ryhdikäselämäkeskustan ja Pasilan uuden miljöön ympärille ihastuttavalla tavalla hyvin.
  • Lapinlahden sairaalaa ja sen alueen säilyttäminen ja kuuluu helsinkiläisille. Vanha sairaalaa ja sen kanta-alueen säilyttämiseksi Pro Lapinlahti on ollut liikkeelle vuosikymmeniä ja silti Kaupungin koneisto mukaan lukien valtuusto ei päättänyt mitään hedelmällisiä tekoja. Mielestäni uudessa valtuustossa 2021 kun pääsen jäseniksi, niin teen aloitteen tätä asian positiivisesti viemisestä eteenpäin.
  • Jätkäsaaren tunneli hanke. Kaupungin hallitus on päättänyt tätä voidaan viedä toteuttavaan suuntaan. Länsiväylän suusta avautua tunneli päätyy Länsisataman sisään. Rahoituskuvioitkin on hyvä, että rahoitus tulee muualta kuin kaupungin budjetista, mikä ilahduttaa veromaksavien kukkaronsa.
  • Yhteinen näkemys Lauttasaaren Terveysaseman jatkamista jatkossakin, koska se palvelee iäkkäistä kansalaisia hyvin tottuneen ympäristönsä ansiosta.
  • Lauttasaari kaipaa autoparkkipaikkaa. Krooninen tarve saada tarpeeksi autoparkkipaikkoja, koska asukkaan tiheys vaattii autoillensa tilaa!

Näitä asioita ajon edistää toteuttavaksi vaalikauden aikana (2021 – 2014).

Minua löytyy netistä https://www.balanpillai.fi.

Hyvää jatkoa helsinkiläisille ja muillekin ystävilleni!

 

 

BalanPillai
Kokoomus Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Helsinki on ollut rakas kotikaupunkini 1960-luvulta alkaen. Muutin tänne silloin Intiasta jatko-opiskelemaan. Tarkoitus oli palata valmistumisen jälkeen heti takaisin maailmalle, mutta toisin kävi. Helsingistä tuli kotikaupunki ja hyvä sellainen. Löysin täältä itselleni rakkaan, mutta kipakan savolaisen vaimon, sain kolme ihanaa lasta ja lapsenlapsiakin. Vuosikymmenet ovat olleet täynnä elämänmakuisia hetkiä. On ollut kansainvälistä uraa ja yksi ikävä konkurssikin 90-luvun lamavuosina. "Pääsin aitiopaikalta katsomaan Stanfordissa ja Massachusetts Institute of Technology:ssä, kuinka 2000-luvun huipputeknologioilla mullistettiin koko maailmaa!" Yhteisö on aina ollut avoin ja kannustava. Väittelin laman jälkeen tekniikan tohtoriksi ja sain kutsun vierailevaksi professoriksi Yhdysvaltoihin. Pääsin aitiopaikalta katsomaan Stanfordissa ja Massachusetts Institute of Technology:ssä, kuinka 2000-luvun huipputeknologioilla mullistettiin maailmaa. Koti on kuitenkin koti ja minulle se on Helsinki. Oli aina selvää, että palaisin lopulta takaisin. Helsinki on kokenut vuosikymmenten aikana uskomattoman muodonmuutoksen. Pienestä uinuvasta kaupungista euroopan laidalla on kasvanut monikulttuurinen ja suvaitseva maailmankaupunki. Haluaisin jättää sellaisen perintönä meidän jälkipolville. Kaupungin, josta myös he voivat olla yhtä ylpeitä kuin minä nyt.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu