Ministeri Harakka ja kuljetuskäytävät: LVMn Impulssi blogi 5.10-2020

Ministeri Harakan hieno ulostulo digitalisaation merkityksestä maamme logistiselle kehittämiselle.

Kaikki muu on järkeenkäyvää ja ok.

VAIN yksi kohta särähtää ….. !

Ministerin maininta:

”Kuljetuskäytävät ovat itsessään suuri askel eteenpäin logistiikan toimivuudessa. Käytävät on määritelty, ja niitä kehitetään määrätietoisesti. Tällä hetkellä kuljetuskäytävät ovat kuitenkin vain osittain optimoituja, koska tiedonsiirto ei pelaa kitkatta yhteen.”

https://impulssilvm.fi/2020/10/05/digitalisaatiolla-tehokkuutta-myos-kansainvalisiin-kuljetuksiin/

+++

Suomessa liikenteen suunnittelu kokonaisuus on täynnä kehäpäätelmiä, ja viittauksia tutkimuksiin, joissa on systemaattisesti jätetty yksi liikennemuoto tutkimuksista ulos .

Liikenne käytävät ovat tosin määritelty, mutta väylästöt ovat tutkitut ja määritelty ilman EU:ssa sovittuja ja tavoiteltuja kestävän kehityksen edellyttämiä mahdollisuuksien tutkimuksia rekka liikenne volyymien siirroista vesille.

Tästä nimenomaisesta puutteesta digitalisaatioon vaikuttavista yksityiskohdista raportti blogissani https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/bionavigaattori/ministeri-harakkaa-on-harhautettu-jalleen/  22.4.2020.

ja muita yksityiskohtia vesiliikenteen mahdollisuuksista logistiikkamme kehittämisiin löytyy

www.sisavesi.fi

http://sisavesiliitto.simplesite.com/

 

bionavigaattori

merikapteeni,EMLog kokemusta laivapäällikkötehtävien lisäksi mm. Kaupan ja teollisuuden tuotannon jakelu hankinta ja logistiikan johtamisesta , Venäjä-Suomi raideliikenne vaunuvuokrauksesta, Hamina Kotka alueen transit-liikenteessä ja Venäjän öljyteollisuuden tuotannon ja liikenteen laatu ja määrä tarkastus laboratorion johto tehtävistä. Öljyporausalusten suunnittelusta, rakentamisen valvonnasta sekä satamasuunnittelu toiminnoista. Elektroniikka romu keräys logistiikan aloituksen organisointi, suunnittelu ja toteutuksen johtaminen Suomeen Sisävesiliikenne logistiikan tutkiminen ja sisävesi-itämeri mallisuojatun laivamallin kehittäjä www.sisävesi.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu