Sanna Marin tahtoo edelleen ratkaista pelkkien raideinvestointien avulla UPM:n (ja muun metsäteollisuuden ) logistiset ongelmat ?

 

MTV kertoo miten Sanna Marin näpäytti UPM:  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sanna-marin-napaytti-upm-aa-kaipolan-tehtaan-tilanteesta-vahimmaisvaatimus-olisi-kutsua-lomautetut-takaisin-toihin/7910600

 

”… Keski-Suomeen on tehty raideinvestointeja ja annettu suunnittelurahaa alueen kehittämiseen. ”

Miten Hallitus ja Pääministeri Marin voivat  tietää,  että  pelkät raideinvestoinnit auttavat tarvittavien jopa 75% maantieliikenteen volyymeiden siirrossa, pois maanteiltä ,kun ei suunnitelmia ja tutkimuksia ei tehdä LVM:ssä ja EU ssa sovituin tavoin. !

Vuoden 2010 LVM:n raportissa  3/2010

http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/78214/Julkaisuja_3-2010.pdf?sequence=1&isAllowed=y   edellytetään Keitele Päijänne  vesiliikenne tutkimuksia, selkeästi todettujen  uusien tehokkaimpien logististen vaihtoehtojen mukaan ottamisiksi ja siten vesiliikenne vaihtoehtojen toteuttamisiksi , EU liikennestrategian ja kestävän kehityksen mukaisesti ja yhteisesti asetettujen tavoitteiden vuodelle 2050 toteuttamisiksi . Niin että kaikkein tehokkaimpaan -vesiliikenteeseen voidaan siirtää kallista ,dieseliä paljon kuluttavaa raskasta maantieliikennettä.

lisätietoa sivustoilla

 

www.sisavesi.fi

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/bionavigaattori/

http://sisavesiliitto.simplesite.com/

 

ks myös blogi: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/bionavigaattori/yle-ja-muu-liikennejarjestelmastamme-kertova-media/

 

 

 

bionavigaattori

merikapteeni,EMLog kokemusta laivapäällikkötehtävien lisäksi mm. Kaupan ja teollisuuden tuotannon jakelu hankinta ja logistiikan johtamisesta , Venäjä-Suomi raideliikenne vaunuvuokrauksesta, Hamina Kotka alueen transit-liikenteessä ja Venäjän öljyteollisuuden tuotannon ja liikenteen laatu ja määrä tarkastus laboratorion johto tehtävistä. Öljyporausalusten suunnittelusta, rakentamisen valvonnasta sekä satamasuunnittelu toiminnoista. Elektroniikka romu keräys logistiikan aloituksen organisointi, suunnittelu ja toteutuksen johtaminen Suomeen Sisävesiliikenne logistiikan tutkiminen ja sisävesi-itämeri mallisuojatun laivamallin kehittäjä www.sisävesi.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu