Vartiaisen Helsinki ja Harakan liikennepolitiikka.

 

Vartiaisen Helsinkiä syytetään siitä,

että poliitikot puhuvat kauniisti miellyttääkseen  äänestäjiä  ja tekevät toista.  Hesari toteaa tänään 22.04.2023  :

Poliitikot lupaavat palkankorotuksia pienituloisille  ja kun tarkastelee tehtyjä toimenpiteitä ja toimia niin tulos ei vastaakaan tavoitteita  sanoo hesari tänään 22.04.2023 .

+++

Harakkaa ja tulevan hallituksen liikenneministeriä ,

asia koskee siten,  että samaa mitä Vartiaisen Helsingissä -Virkamiehet ja poliittiset toimijat liikenneministeriössä : käytännössä  virkamiehet syöttivät ja syöttävät edelleen  eduskunnan hyväksymän Liikennerevoluution perusteella koottua tehtyä rajallista  tieto poliittisille päättäjille.

Josta suurin puute/ ja virheellisyys  on se,  että vuoden 2007 vuodelle 2030 asetetuista tavoitteista on jätetty yksi liikennemuoto pois suunnittelusta -Saksan ydinvoima päätösten tapaan. niin budjeteista kuin tiedon tuottamisista aina vertailuihin saakka . (viite 2) sivu 31 kappale Energiatehokkaampia matkoja ja kuljetuksia.

Tarkoittaa,  että valtakuntaan on tuotettu kaikin käytössä olevin keinoin (media ja yliopisto tasot mukaan luettuina) sellaista poliittisesti väritettyä-ei kaikkia faktoja mukaan ottavaa liikenne infraa koskevaa  tietoa,  jota LVM ja Sitra olivat  ex pääministerien Aho ja Lipponen avulla tuottaneet ministeriön virkamiehille ja mediaan yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Ja tähän  virheelliseen/  puutteelliseen tietoon perustuva  linja on nyt murtumassa  ministeriön tekemiin ensimmäisiin liikennerevoluution vastaisiin  toimenpiteisiin , joilla nyky  tavoitteen saavuttaminen heikentyy ja joissa  EU ssa asetetut yhteiset tavoitteet voidaan huomioida – aiemman pelkän Suomi on Saari liikennemallin ja neljän liikennemallin huomioimisen sijaa  .  Ensimmäiset LVM:n  instanssit heränneet liikennerevoluutiosta irtoamiseen tammikuussa 2023 (  – viite 6)

Jäljelle jäävä  ongelma on siinä, että poliitikot eivät  vielä ole ottaneet omiin ohjelmiinsa liikennestrategiasta viestiviä faktoja. vaan tulevakin hallitus on täysin liikennerevoluutio ajatuksissa – kokoomuksesta sdp:n ja perussuomalaisten kautta aina nyt pienpuolueeseen saakka. viitteet 8 ja 9

viitteet:

bionavigaattori
Sitoutumaton Pyhtää

merikapteeni,EMLog
kokemusta laivapäällikkötehtävien lisäksi mm.
Kaupan ja teollisuuden tuotannon jakelu hankinta ja logistiikan johtamisesta , Venäjä-Suomi raideliikenne vaunuvuokrauksesta, Hamina Kotka alueen transit-liikenteessä ja Venäjän öljyteollisuuden tuotannon ja liikenteen laatu ja määrä tarkastus laboratorion johto tehtävistä. Öljyporausalusten suunnittelusta, rakentamisen valvonnasta sekä satamasuunnittelu toiminnoista. Elektroniikka romu keräys logistiikan aloituksen organisointi, suunnittelu ja toteutuksen johtaminen Suomeen Sisävesiliikenne logistiikan tutkiminen ja sisävesi-itämeri mallisuojatun laivamallin kehittäjä
www.sisävesi.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu