Elä ihminen,elä!

Maailmalla tuulee ja myrskyää, tuntuu ettemme tiedä mihin olemme menossa. Emmekö  tiedosta minkälaiset voimat meitä vievät ja minne meitä ollaan viemässä?

Meidän jokaisen olisi nyt katsottava itseämme peiliin. Meillä jokaisella on vastuu ympäristömme tilasta, meillä jokaisella on vastuu toisistamme. Me kaikki ihmiset olemme tämän maailman lapsia. Meille on annettu kyky nähdä, meille on annettu kyky kuulla. Meille on annettu kyky tuntea. Vain pysähtyminen aidon ihmisyyden äärelle,  on tie  ihmisyytemme  löytämiseen. Me kaikki haluamme tulla hyväksytyksi, me kaikki haluamme tuntea ympärillämme elämän kiihkeän  kutsun. Meillä kaikilla on ikävä toistemme luo.
Miten hyvältä tuntuukaan toisen ihmisen kosketus, toisen ihmisen lämpö, toisen ihmisen  läheisyys. Elämmekö liian kaukana toisistamme, hyväillen vain tietokoneiden kohokuvioisia kirjaimia, kännykän tasaista ja sileää pintaa. Lähestymme toisiamme luomamme tekniikan välityksellä josta puuttuu kokonaan ihmisten välinen läheisyys. Onko sisällemme muuttanut läheisyyden pelko? Pelkäämmekö kohdata toisiamme? Sanoilla voimme toki lohduttaa, mutta ilman toisen  ihmisen läheisyyttä emme voi elää. Maailma huutaa rakkauden tekoja enemmän kuin koskaan ennen! Rakasta ihminen rakasta! Uskalla elää! Koskaan emme tiedä milloin  meitä iäisyys kutsuu. Sinä joka tämän luit, ota elämänkutsu vastaan ja tunne kuinka löydät itsesi uudelleen, Sinä elät, sinä rakastat. Sinä tunnet!
birgitta-wulf

Lapset ovat sydäntäni lähellä, varsinkin huostaanotetut lapset. Perheitä on tuettava, jotta huostaanottoja ei tapahtuisi. Myös ympäristöasiat koskettavat sydäntäni, siitä kertoo luomani Roskisnalle hahmo, roskisnalle.wordpress.com Olen myös kirjoittanut kirjan Katoava ihmisyys, johon olen koonnut vuosia sitten kirjoittamiani mielipidekirjoituksia. Kirjan saa myös äänikirjana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu