Luottamus hallituspuolueisiin ja ministereihin tulee rapisemaan

Kirjoitin n. 4kk sitten otsikolla: Hallitus, purkakaa rajoitteet – antakaa ihmisten elää ja tehdä työtä rauhassa!

Kirjoitin: Korona on ollut pääaihe uutisissa niin lehdissä kuin TV:n uutislähetyksissä jo 2kk. Lääkärit ovat huolissaan, kun muita sairauksia on jäänyt hoitamatta koronaviruksen vuoksi. Kunnat ovat ajaneet alas ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa. Tartuntapelko on ajanut potilaita vastaanotoilta.

Suomessa kuolee normaalistikin n. 150 ihmistä joka päivä ilman koronaa, vuodessa n. 54000. Viime vuoteen verrattuna maaliskuussa kuoli vähemmän ihmisiä koronasta huolimatta.

Ensin luotiin pelko ja sitten massiiviset rajoitukset. Nyt lomautettuja on (2.4.) 60000, yt-neuvotteluiden piirissä yli 330000, koronan vuoksi työnsä menettäneitä n. 6000. Hallitus on toiminut monessa kohtaa heikosti mm. kasvosuojien tilauksessa, rahan jaossa eniten tarvitseville yrityksille. Kirkot on suljettu, kahvilat suljettu, kaikki yli 10 hengen tilaisuudet kielletty mukaan lukien häät, kaste- ja hautajaistilaisuudet, yli 70-vuotiaat laitettu karanteeniin. Eivät ihmiset halua elää virtuaalisesti vaan ihan oikeasti!

Talouden puolella otetaan kymmeniä miljardeja velkaa; velka on maksettava takaisinkin. Uskon, että luottamus hallituspuolueisiin ja ministereihin tulee rapisemaan, kunhan ihmiset tajuavat vahingon suuruuden.

Rajotteiden nopea, järkevä purku, voi vielä pelastaa yrityksiä. ”Lääke on pahempi kuin sairaus”.

Tuon puheenvuoron jälkeen vielä aiheeseen liittyvät kirjoitukset 5.5., 6.6., 14.6., 24.7., 13.8. ja 19.8. otsikolla: NYT EN ODOTA MUUTA KUIN HALLITUKSEN KAATUMISTA.

 

 

BirgitThtinen

Mainoshoitaja, kotiapuyrittäjä, nyt eläkkeellä, seuraan politiikkaa, harrastan liikuntaa eri muodoissa ja ukulelen rämpytystä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu