Miten onnistuu matkailu Suomesta Madeiralle?

Nyt kun höllennetään matkailua Suomeen päin, niin miten onnistuu Suomesta vaikkapa Madeiralle? Varasin jo viime talvena matkan toukokuulle Alanyaan; se jouduttiin perumaan ja siirtämään syyskuulle. Syyskuulta lokakuulle. Kohde vaihtui Kreetaan ja sekin peruttiin Suomen tiukkojen rajoitusten vuoksi. Finnairin lennot loppuivat. Sitten varaus siirtyi marraskuulle Madeiralle, missä ei ole minkäänlaista ongelmaa koronan suhteen. Lentoyhtiökin vaihtui tanskalaiseen. Kunnes tuli taas viesti, että marraskuun lähdötkin peruuntuu. Kuudes siirto tammikuulle ja lähes vuoden odotus alkuperäiseen matkaan.

Ihmiset tarvitsevat niin henkistä kuin fyysistä virkistystä! Tämä hallitus on tehokkaasti estänyt matkustuksen ja samalla ajanut Finnairin ahdinkoon, samoin koko matkailualan. Eivät kaikki suomalaiset halua matkustaa kalliiseen Lappiin; jääköön se muualta tuleville turisteille.

Tuo korona on ollut uutisten ykkösaihe jo 6kk; siinä ei talous eikä ihmisten hyvinvointi ole saanut painoarvoa. Uutisissa huomasin, että 1,5 miljoonaa matkaa ulkomaille on jouduttu perumaan, kotimaahan 0,8 milj. matkaa.

Tätäkö hallitus haluaa, että suomalaiset ”mököttävät” kotonaan ja vahtivat koronavilkkua? Koronalle on annettu liian suuri huomionarvo. Suurin osa sairastuneista on varmastikin parantunut, koska sairaalahoidossa on alle 10. Alttius ei ole sama kuin tartunta.

Eikö noita maarajoituksia voi tehdä vähän tarkemmin? Madeira on saari Atlantin valtameressä. Siellä ei ole koronaongelmaa. Luin, että vain 150 sairastunutta, eikä yhtään kuollutta. On eri asia manner Portugal ja vaikkapa suurkaupunki Lissabon.

 

BirgitThtinen

Mainoshoitaja, kotiapuyrittäjä, nyt eläkkeellä, seuraan politiikkaa, harrastan liikuntaa eri muodoissa ja ukulelen rämpytystä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu