Toimikaa! Älkää selitelkö.

Ihmiset eivät enää yhtään kaipaa niitä hallituksen ja THL:n tiedotustilaisuuksia – rokotuksia odotetaan. Viime keväästä asti on ollut kieltoja, käskyjä ja rajoituksia. Matkailu- ja ravitsemusala, moni muukin ala, on ajettu ahdinkoon. Enää koronatuilla pysyvät pystyssä. Ne tukirahatkin on valtio lainannut.

Ottakaa hallitus ja THL esimerkkiä Israelista, missä oli itsenäisesti ostettu rokoteannoksia riittävästi ja rokotukset pantiin heti käyntiin, 150 000 päivässä! Mitä ihmeen nyhväämistä Suomessa on, kun ei saada vauhtia rokotuksiin?

Ei ne koronavilkkusovellukset ketään paranna, eivätkä tartuntatautitilastot. Rokotukset auttavat hävittämään koko koronan. On käärittävä hihat kirjaimellisesti ja rokotettava ihmiset! Sitten talouskin alkaa elpyä.

Arvon pääministerille: rokotukset eivät saa olla pitkän matkan juoksu tai Pirkan hiihto, vaan korkeintaan kympin lenkki. Jos ette nyt pane vauhtia rokotuksiin, ei kunnian kukko laula.

BirgitThtinen

Mainoshoitaja, kotiapuyrittäjä, nyt eläkkeellä, seuraan politiikkaa, harrastan liikuntaa eri muodoissa ja ukulelen rämpytystä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu