Epäluottamus persuihin käännytyslain ainoa ongelma

Ymmärrän mainiosti, että vastuullisten ihmisten on erittäin vaikea antaa näin suuria valtuuksia ihmisoikeusrikkomuksiin hallitukselle, jossa umpirasistiset perussuomalaiset istuvat.

Avoimenkin sotatilan aikana aseettomille siviileille on pyritty antamaan jonkinlaisia ihmisoikeuksia. Toki venäläisille näilläkään oikeuksilla ei aina ole ollut väliä, mutta edes Ukrainasta ei ole raportoitu jatkuvia massaraiskauksia tai joukkoteloituksia. Myöskään israelilaisille ei ihmisoikeuksilla ole viime kuukausina näköjään ollut juurikaan väliä. Sielläkin demokratiassa on päästetty valtaan ihmisiä, joille toisen uskonnon edustajat ovat vain lahdattavaa saastaa.

Suomalaiset kyllä hyvin tietävät, että juuri perussuomalaiset ovat se osa omista kansalaisistamme, joilta lähtisi homma takuulla lapasesta jos siihen annetaan liikaa oikeuksia. Parempi olisi, että ei anneta hallitukselle asetta ilman jonkinlaista varmistinta, johon persuilla ei ole oikeuksia sitä avata.

buimonen
Vihreät Loviisa

Töitä teen liiketoiminnan ja tietotekniikan välimaastossa järjestelmähankkeita suunnitellen ja vetäen. Vapaa-ajankalastuksen järjestö- ja nuorisotoiminta vie erittäin paljon vapaa-ajasta. Lempiaiheitani ovat luonnonsuojelu, tiede ja talous. Olen myös suvakki ja federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu