Motiivi ratkaisee uutisoinnissa

Koska Mikko Kangasoja pelkää saavansa blogiinsa kriittisiä kommentteja, niin hän vallitsevaan persutyyliin estää kommentoinnin.

Tuolla otsikollani otan kansaa siihen, etten usko ihonvärin ratkaisevan väkivaltauutisointia vaan se perustuu tekojen motiiviin. Nyt on laajasti uutisoitu kahdesta äärioikeiston rasistisen motivaation terrori-iskusta. Näillä on ihan erilainen yhteiskunnallinen motiivi ja vaikutus kuin satunnaisella tappelulla tai ryöstelyllä.

Rasistinen väkivalta on suomalaiselle yhteiskunnalle erittäin vahingollista. Olemme alhaisen syntyvyyden vuoksi varsin riippuvaisia maahanmuutosta. Näistä murhayrityksistä syntyy merkittävä mainehaitta sekä tuhoaa kansalaisten turvallisuudentunnetta. Mikä tietysti on terrorismin tarkoituskin.

Perussuomalaisten rasistinen politiikka on samaan tapaan kansantaloudelle vahingollista vaikka se perustuukin lakien kiristyksiin. Siksi olen myös alkanut kutsua persuja aina silloin tällöin haittasuomalaisiksi, koska he ovat Suomelle vähintään yhtä haitallisia kuin nämä laitaoikeiston terroristit. Eri tavalla vain.

buimonen
Vihreät Loviisa

Töitä teen liiketoiminnan ja tietotekniikan välimaastossa järjestelmähankkeita suunnitellen ja vetäen. Vapaa-ajankalastuksen järjestö- ja nuorisotoiminta vie erittäin paljon vapaa-ajasta. Lempiaiheitani ovat luonnonsuojelu, tiede ja talous. Olen myös suvakki ja federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu