Hyvä tuli, Alex on presidentti

25.5. viime vuonna kirjoitin Veijo Järvisen seuraavaa presidenttiä arvuuttelevaan blogiin kommentin:

Minun ei varmaan tarvitse äänestää ollenkaan. Olen valinnut Stubbin jo aika päivää ehdokkaakseni, enkä usko kokoomuksen konservatiivien tekevän hänestä ehdokasta.

Stubb on kansainvälinen, opiskellut ja tehnyt töitä eri puolilla länsimaita. Erittäin kielitaitoinen ja vielä mikä parasta liikunnallinen. Liberaali, elää ja osaa antaa toistenkin elää.”

Itselleni siis jännittävintä oli Alexin ehdokkaaksi pääsy. Se onneksi hoitui.

Elokuussa kyselin kakkoskierroksen äänestyskäyttäytymistä ”Stubb ja Haavisto, jäävätkö konservatiivit kotiin murjottamaan”.

Marraskuussa jo kirjoitin, että Alex voittaa, hyvä tästä tulee.

Vaalin ensimmäisellä kierroksella lainasin ääneni Haavistolle, että saadaan oikeat ehdokkaat sparraamaan toisiaan viimeiseen koetukseen. Saatiin.

Ja nyt Alex on tasavallan presidentti 1.3. alkaen. Hienoa!

Sukupolvi vaihtuu – 20 vuoden ikäero edeltäjään. Jään mielenkinnolla seuraamaan mitä kaikkea uutta liberaaliksi tunnustautunut ja sellaiseksi myös havaittu Alex tuo presidentin toimenkuvaansa.

bvalonen
Helsinki

Meitä kaikkia yhdistää, että synnymme ja kuolemme, ja siinä välissä meillä on elämä elettävänämme.
En tiedä, kukaan ei tiedä.
Uskoin pitkään, että on olemassa totuus. Mutta ennen sitä on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdoton ja sen kanssa on elettävä. Järjen varassa, muiden elävien kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu