Kuntavaaleista, Helsingistä ja mielenosoittajista kadulla

En äänestänyt kuntavaaleissa, mutta toivoin kokoomuksen voittoa kotikaupungissani Helsingissä. Valitettavasti en pysty äänestämään kokoomusta, en ole vielä koskaan pystynyt. Mutta sitä mieltä olen, että pääkaupunki täytyy olla politiikan johtavan markkinatalouspuolueen johdossa. Niin vaan täytyy olla, jotta pääkaupunki toimisi oikealla tavalla. No, onneksi muiden valinnat osuivat kohdalleen.

Tällä hetkellä osoitetaan mieltä kaupunkimme pääkadulla estämällä sen liikenne. Vihreät menettivät  täällä valtuustovaltaansa ja ilmaston toiminta on heidän pääagendojaan. Vahva veikkaukseni on, että kaupunkilaisten sympatiat eivät ole mielenosoittajien puolella ja tällaiset älyttömyydet voidaan muistaa tulevisssa äänestyksissä, vain koska ovat niin älyttömiä. Politiikassa täytyy kerätä myös sympatiaa, tässä sitä heitetään menemään. 

+6
bvalonen
Helsinki

Meitä kaikkia yhdistää, että synnymme ja kuolemme, ja siinä välissä meillä on elämä elettävänämme.
En tiedä, kukaan ei tiedä.
Uskoin pitkään, että on olemassa totuus. Mutta ennen sitä on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdoton ja sen kanssa on elettävä. Järjen varassa, muiden elävien kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu