Pääministerijahti

Kysehän on siitä, että Sanna Marinille halutaan tehdä jäätteenmäet, saada se lopullinen niitti, eli valokuva kärsivästä Marinista ilmoittamassa presidentille, että hän ei pääministerinä jatka. Motiiveja pääministerijahtiin on useita, lähtien konservatiivisesta todellisuuskäsityksestä, boomer-sanan suututtamiin sukupolviin. Ja medialla lisäksi raha.

Itse olen sattumalta päivälleen 26 vuotta Sanna Marinia vanhempi. Olen koko elämäni teini-iästä lähtien pyrkinyt tekemään osani, että elämästä yksilölle, etenkin naiselle, tulisi liberaalimpi, vapaampi. Ei se helppoa ole ollut – arvaattekin varmaan. En ole ääri-ihminen, eli en pyri ärsyttämään, vaan itseeni ja intuitiooni luottaen olen tehnyt tätä itselle antamaani tehtävää.

Näen 26 vuotta nuoremmassa Sanna Marinissa samaa muutoksen tekemistä. Olen iloinen ja ylpeä, että prosessin eteneminen on politiikassa päässyt pääministeritasolle. Luotan Sannaan tästä näkökulmasta ja uskon, että hän ei tule itseään pettämään, vaan tulee toimimaan niin kuin oikeaksi näkee.

Ihmettelen toimittajia. Eivät siellä toimituksissa kaikki voi olla konservatiiveja. Eikö siellä kukaan pidä ääntä siitä, että mitään valtiollista vahinkoa ei ole tapahtunut, ei mitään läheltä piti -tilannetta, ei siis mitään. On vain konservatiivinen näkemys millainen pääministerin tulee olla, ei mitään muuta.

Toivottavasti Sanna Marinista ei jäätteenmäkikuvaa saada. Me tukijat tuemme.

+16
bvalonen
Helsinki

Meitä kaikkia yhdistää, että synnymme ja kuolemme, ja siinä välissä meillä on elämä elettävänämme.
En tiedä, kukaan ei tiedä.
Uskoin pitkään, että on olemassa totuus. Mutta ennen sitä on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdoton ja sen kanssa on elettävä. Järjen varassa, muiden elävien kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu