Puheenvuorolaisen analyysiä: pissaliisaviisikko, hussuntussu, koriste, sutenööri…

” Orpolla ja Purralla on lähes ylivoimainen tehtävä kääntää Suomi jokseenkin järkevälle uralle. Sen jälkeen kun pissaliisaviisikko narsistisen, sampanjasosialistiksi osoittautuneen hussuntussun johdolla oli osannut kirjoittaa vain vekseleitä kansan maksettaviksi.
Viisikko lienee ymmärtänyt, millaiseen kuntoon he Suomen saattoivat neljässä vuodessa ja yksi kerrallaan livistävät pois niistä parrasvaloista, joihin he olivat niin kovasti humaltuneet. Lopussa kun kiitos ei seisonutkaan.
Yksi on asettunut markkinamiehen koristeeksi, jossa häntä kehutaan ”maailman naisten esikuvaksi”. Humbuukia! Äijä tekee Marinilla firmalleen rahaa kuin ovela sutenööri konsanaan.”

Puheenvuoro on kaikkien palsta: kuka tahansa vastaan tuleva voi olla kirjoittaja. Mutta kuka tahansa ei ole lukija: fiksut lukijat poistuvat. Onko sillä väliä? Ei kai.

bvalonen
Helsinki

Meitä kaikkia yhdistää, että synnymme ja kuolemme, ja siinä välissä meillä on elämä elettävänämme.
En tiedä, kukaan ei tiedä.
Uskoin pitkään, että on olemassa totuus. Mutta ennen sitä on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdoton ja sen kanssa on elettävä. Järjen varassa, muiden elävien kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu