Sanna puhui opiskelijoille heidän valmistujaispäivänään

Kun kutsutaan puhumaan, kutsun esittäjä valitsee puheenpitäjän omasta näkökulmastaan – tietenkin. New York University kutsui Sanna Marinin kunniatohtorikseen ja pyysi pitämään puheen opiskelijoille heidän valmistujaisissaan. Marinin vaikutusta on ollut vain se, että hän otti kutsun vastaan ja suostui puhumaan.

Marinilla ja NYU:lla on varmasti yhteistä näkemystä maailman menosta, koska valinta osui häneen. Omasta mielestäni opinahjolta oli nerokasta nuorten opiskelijoiden kannalta valita maailman nuorimpana pääministeriksi päässyt nainen puheen pitäjäksi. Marin puhui nuoremmalla suulla, kuin poliitikkojen suut yleensä, nuorilla edessä olevista haasteista. Kannustavaa, eikö.

On myös otettu kantaa ablodien voimakkuuteen puheen uutisoinnissa. Marinhan ei ole uutisia ollut tekemässä, mutta on tietenkin omilla sometileillään kertonut päivästä. Suomalainen media teki päätöksen uutisoida ja tekivät sen sitten niin kuin tekivät. Ei siihen Marinilla ollut osaa ei arpaa.

Sanna sai kunniatohtorin arvon ja piti pyydetyn puheen. That’s all.

bvalonen
Helsinki

Meitä kaikkia yhdistää, että synnymme ja kuolemme, ja siinä välissä meillä on elämä elettävänämme.
En tiedä, kukaan ei tiedä.
Uskoin pitkään, että on olemassa totuus. Mutta ennen sitä on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdoton ja sen kanssa on elettävä. Järjen varassa, muiden elävien kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu