Tälle palstalle voi käydä huonosti

Paitsi, että Puheenvuoron käyttäminen on turhauttavan hidasta, niin myös jatkuva naljailu kommenttiketjuissa syö halua edes aloittaa niiden lukemista. Ymmärrän kyllä, että se on viihdettä tietylle porukalle, mutta ei niissä muille ole mitään annettavaa. Tosin ivaaminenhan on netin peruskauraa, mutta poliittisessa vuoropuhelussa se saattaa kääntyä itseään vastaan. 

Juuri vietettiin Auschwitchin vapauttamisen 75-vuotispäivää, ja niin kuin yleensä aina asiaa käsiteltäessä joku ihmettelee, miten tavalliset kansalaiset Saksassa antoivat kaiken tapahtua. Minusta vastaus saattaa olla niin yksinkertainen, että suurin osa kansalaisista halusi pysyä erillään, mahdollisimman kaukana kärjekkäästä poliittisesta tekemisestä.  

Ja kyllä, aivan samoin on nyt. 

bvalonen

Meitä kaikkia yhdistää, että synnymme ja kuolemme, ja siinä välissä meillä on elämä elettävänämme. En tiedä, kukaan ei tiedä. Uskoin pitkään, että on olemassa totuus. Mutta ennen sitä on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdoton ja sen kanssa on elettävä. Järjen varassa, muiden elävien kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu