Tikusta asiaa, eli kesäksi palstojen täytettä NATOsta

Suomi on ilmoittanut halukkuutensa ryhtyä NATO-maaksi ja on kirjallisesti toimittanut siitä tiedon liiton päämajaan sen pääsihteerille. Asia on hoidettu viipyilemättä ja hienosti heti sen jälkeen, kun Venäjä rupesi sotimaan Euroopassa. 

Nyt täytyy vaan odottaa, malttaa odottaa kutsua liittymiskeskusteluihin. Liittymistämme kannattaa 29 ja vastustaa yksi liiton jäsenmaista. Suomi ja Ruotsi ovat täydellisiä jäsenkokelaita ja jos NATO ei saa meitä sisälle liittoonsa, niin arvovaltatappio on kyllä heidän, ei sitten millään tavalla meidän. 

Kuitenkin lähes joka suomalaisessa mediassa, niin varsinaisessa kuin somessa, keskustelu käy kuumana: mitä on tehty ja onko tehty väärin. Mitä kaikkea kamalaa voikaan tapahtua. 

Aivan turhaan. Kaikki on hoidettu erittäin hyvin, olemme tehneet juuri sen mitä pitääkin. Nyt on kesäkuun puoliväli, ehkä näillä turhilla spekulaatioilla saadaan tikusta asiaa koko – aina niin uutisköyhälle – kesälle.  

+5
bvalonen
Helsinki

Meitä kaikkia yhdistää, että synnymme ja kuolemme, ja siinä välissä meillä on elämä elettävänämme.
En tiedä, kukaan ei tiedä.
Uskoin pitkään, että on olemassa totuus. Mutta ennen sitä on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdoton ja sen kanssa on elettävä. Järjen varassa, muiden elävien kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu