Eu-vaalien varsinainen vaalipäivä lähestyy.

Eu-vaalien varsinainen vaalipäivä lähestyy. Jälleen on istuttu tenteissä ja otettu mittaa puolueiden välillä. Hallitusvastuun painaessa on media tehnyt kaikkensa saadakseen Perussuomalaiset näyttämään siltä, että se määrää hallituksessa tahdin ja Orpon suorastaan lammaismaiset esiintymiset eivät ole tätä kuvaa ainakaan heikentäneet. Eniten huutavat tällä hetkellä ne, joiden vuoksi nykyisiä leikkauksia ja heikennyksiä on pakko tehdä. Oppositiossa on helppoa arvostella mutta unohtuu, mitä viime hallituskaudella tuli ihan itse puuhailtua.
Kuumaksi perunaksi on nousemassa turvapaikanhakuprosessi ja sen myötä maahanmuutto – jälleen kerran. Monella muulla puolueella alkaa olla ideat lopussa mutta silti voi esittää niitä samoja vanhoja ja vedota siihen, että me ainakin halutaan tänne uusia kansalaisia. Tytti Tuppurainen veti pohjat esittämällä, että miljoona maahanmuuttajaa joka vuosi niin talous lähtee nousuun. Hän jaksoi kauhistella sitä, että nykyhallitus edes uskaltaa mainita, että turvapaikanhakuprosessi voitaisiin siirtää niin sanottuun Ruanda-malliin. Demareiden Lindtman menee jopa niin pitkälle, että ääni oikeistolle on lopun alkua.
Ainoastaan Suomessa vielä ajatellaan, että rajat auki ja kaikki saavat tulla. Muualla on jo herätty todellisuuteen, että tänne tulevien motiivit ovat osin kestämättömät ja kansantaloudellisesti ajateltuna suorastaan huonot. Tanska tutkii turvapaikkaprosessin ulkoistamista niin sanottuihin EU:n ulkopuolisiin turvallisiin maihin ja Italia on jo itselleen sellaisen järjestänyt Albaniaan. Iso-Britannialla on itse asiassa sopimus tästä jo Ruandan kanssa, että turvapaikan saavat voivat jäädä Ruandaan ja brittien hallitus maksaa Ruandalle tästä. Mielestäni loistavaa politiikkaa, jonka kyytiin myös Suomen olisi mielestäni aika hypätä.
Perusteena voidaan pitää, että elintasoon liittyvä pakolaisuus vähenee. Ihmisiä autetaan lähempänä siellä, mistä he tulevat ja pienemmällä panoksella jääville voidaan taata hyvät oltavat. Meillä kuitenkin maahanmuuton lieveilmiöt ovat lisääntyneet ja sitä ei voi kukaan kiistää, katsoi mitä tahansa mittareita. Tähän kohtaan aina vedetään, että kyllähän kantaväestökin tekee rikoksia, nostaa sosiaaliturvaa ja niin edelleen mutta miksi ihmeessä meidän tulisi päästää näitä ihmisiä Suomeen lisää. Tälläkin hetkellä elämme tilanteessa, että hyvinvointivaltiomme pohja on rapistumassa. Sote-uudistus on osoittautunut limboksi, jonne rahaa pitäisi olla tunkea kaksin käsin, eikä palvelut ainakaan parantuneet vaan päinvastoin. Mitä pitää tapahtua, että vasemmiston vastuuttomaan toimintaan herätään ja aletaan ottamaan Suomi takaisin?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu