Pääministeri nimesi perussuomalaiset rasistiseksi puolueeksi.

Pääministeri nimeää perussuomalaiset rasistiseksi puolueeksi.
Mikäli rasismi tarkoittaa rahojen kohdentamista omille kansalaisille ja kansalaisten etujen ajamista, niin sitten olen rasisti. Olen ylpeä perussuomalainen ja perussuomalaisten arvojen kannattaja, eikä rasismi siihen kuulu. Siihen kuuluu heikompien äänen kuuluville saaminen, kansalaisista huolenpitäminen ja panostaminen omaan maahan. Perussuomalaisilla pelottelu ja mustamaalaus ovat halpamaista politiikkaa, kun oma palli tutisee. Ruotsissa on näytetty rohkeata uutta linjaa, jossa ovat loppuneet lomamatka ”vaaralliseen” omaan kotimaahan ja ympäristöministeriö. Siellä totuutta on jo katsottu silmiin ja nyt olisi aika hakea samaa myös meille.

Vaalit lähestyvät jalkauttaen poliittisenväen kentille. Hallituspuolueiden todellinen mandaatti testataan, eikä tällä hetkellä kovin vahvalta näytä. Eikä ihme, kun katselee millaista halpaa politiikkaa on viime vuosi ja ajat tehty. On yritetty ostaa ääniä. Hyvä olisi muistaa, etteivät ”vappusatasen”-kaltaiset lupaukset ole todellisia. Osa puolueista on kilvan jo ehtinyt kertomaan, että eivät mahdu perussuomalaisten kanssa samaan hallitukseen. Vihreät, Vasemmistoliitto ja SDP saattavat kuitenkin pian olla siinä tilanteessa, että heidän mielipiteellään hallituksen kokoonpanosta ei ole merkitystä. Keskustan Saarikolle on käynyt huonosti, kun hallitusviisikossa ei ole hänelle parasta kaveria löytynyt niin parittomana on hän joutunut aiheuttamaan vain hämmennystä ja kiusallisia hetkiä hallituksen keskuudessa.

Nykyhallitus on ollut erityisen hyvä kiertämään vaikeita asioita ja suoria kysymyksiä. Joko ei ole muistettu tai kaikki vaihtoehdot ovat vielä auki, jolla on kuitenkin tarkoitettu, että asiahan on jo päätetty mutta vastuuta ei haluta kantaa. Tällä hetkellä kansa kärsii kalliista energiasta ja korkojen noususta sekä ruuanhinta on kallistunut hurjaa vauhtia. Tämä ei paljon ole hallitusväkeä kiinnostanut ja miksi olisi, kun itse uskoo pärjäävänsä jopa 670 000 asuntolainan kanssa. Hallitus on ajanut Suomen siihen pisteeseen, että ihmisten pahoinvointi näkyy jatkuvasti selvemmin. Ja ruuvi vain kiristyy. Ennustan, että tullaan vielä näkemään lisää. Jo oppimistulosten dramaattinen putoaminen kertoo siitä, että asioita on tehty väärin. Uurnille tulisi nyt kaikkien lähteä ja varmistaa, ettei tämä tällainen kehityskulku jatku.

Mielipiteet ovat omiani, eivätkä edusta puolueeni virallista linjaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu