Viimeistään Helsinki Cupin nuorten joukkotappelu kertoo, että asiat eivät todellakaan ole hyvin.

On vaikeaa edes kuvitella, minkälaista kujajuoksua puheenjohtajamme Riikka tällä hetkellä käy. Täynnä vihaa olevat ihmiset maalittavat, haukkuvat ja vaativat eroamaan. Nyt, jos koskaan kaivataan sitä rauhallisuutta ja syvää viisautta, jota puheenjohtajassamme on. Hän, jos kuka osaa pitää langat käsissään ja muistuttaa, että nyt on keskityttävä Suomen asioihin, eikä kaivella vanhoja. Henkilökohtaisesti seison puheenjohtajamme rinnalla ja näen tämän kohun vain hyvänä osoituksena siitä, mihin suuntaan Suomea on viety edellisen hallituksen toimesta.

On rankkaa hävitä mutta häviämistä vielä kurjempaa on huono häviäjä ja niitä tuntuu nyt riittävän, sillä on vaikka väkisin saatava voittajat näyttämään huonolta. Pidetään nyt kovaa ääntä asioista, joilla ei ole mitään merkitystä nykyisessä tilanteessa tai kuinka Suomessa pitäisi asiat hoitaa. Edelliseltä hallitukselta saatiin perintönä vain jätti velka ja lisää laskua tulee, kun yritetään saada edes sote-uudistus raiteilleen. On siis tehtävä suunnan muutos, joka ihan varmasti tulee tuntumaan jokaisen kukkarossa. Helppo syyllistää leikkaajia mutta syyllisiä, jos halutaan etsiä, niin se löytyy edellisen hallituksen ministereistä.

Perussuomalaisia mustamaalataan tällä hetkellä joka puolelta. Unohdetaan vain, että Suomen kansa on antanut puolueellemme mandaatin sekä kannatuksemme on suuri ja kasvaa jatkuvasti. On siis paljon ihmisiä, jotka haluavat, että Suomessa edelleen on sanan- ja ajattelun vapaus sekä meidän tapamme viedä Suomea eteenpäin on oikea. Tähän saakka on vain kieltäydytty katsomasta Suomen todellista tilannetta. Viimeistään Helsinki Cupin nuorten joukkotappelu kertoo, että asiat eivät todellakaan ole hyvin. Reilun pelin meininki on kaukana siitä, kun maassa makaavia potkitaan. Reilun pelin meininki on myös kaukana siitä, että miten oppositio nyt toimii mutta siitä huolimatta me perussuomalaiset voimme olla ylpeitä puolueestamme. Meitä ei hiljennetä, vaan uskallamme edelleen puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja se on sitä, mitä Suomi juuri nyt tarvitsee.

Mielipiteet ovat omiani, eivätkä edusta puolueeni virallista linjaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu