Helvetin Yle ja Trump taas

Trumpin virkarikosoikeudenkäynti näyttää taas sen, miten vääristyneen kuvan julkisin verorahoin toimiva Yle antaa Suomen kansalaisille.

Käydäänpäs läpi se, mitkä kohdat ainakin itse näen ongelmallisena. (luultavasti on muitakin)


Manipuloidut todistusaineistot

Syyttäjä:

Syyttävä osapuoli käytti todistusaineistona manipuloituja kuvia ja videoita.

Puolustus:

Puolustuksen ei tarvinnut kuin näyttää alkuperäiset kuvat ja videot ilman manipulointia.

https://www.youtube.com/watch?v=nt6wFNGVaKc
(Puolustuksen puheenvuoro noista manipuloiduista videoista ja kuvista.)

Yle:

”Van der Veen sanoo, että syyttäjät ovat keksineet todisteita ja heidän todistelunsa perustuu manipuloituihin videoihin ja korruptoituneen median uutisointiin.”
https://yle.fi/uutiset/3-11789237

Puolustuksen puheenvuorosta käy selvästi ilmi manipulointi, mutta ei se yleä kiinnosta, koska sillä on oma agendansa. Mitä helvettiä Yle?


Demokraattien kaksoistandardit

Syyttäjä:

Syyttävä osapuoli näyttää manipuoloidun videon Trumpin puheesta Capitolin valloituksen aikaan ja väittää, että se villitsi ihmiset valtaamaan Capitolin.

Puolustus:

Puolustus näytti videon, jossa demokraatit käyttivät samanlaista ja vielä pahempaa retoriikkaa omissa puheissaan. Siellä oli esim. valkoisen talon räjäyttämisestä ja suoria uhkauksia Trumpin kannattajille yms.

https://www.youtube.com/watch?v=OS5VX4RsspE
(Puolustuksen video demokraateista.)

Yle:

”Kirjeenvaihtajalta: ”Moraalisesti vastuussa, mutta ei kuitenkaan vastuussa” – Trumpin oikeudenkäynti näytti, miten sekaisin USA:n politiikka on”
https://yle.fi/uutiset/3-11789546

Ylen mielestä Trump on siis vastuussa, vaikka ei ole teknisesti vastuussa. Mitä helvettiä Yle?


Koko oikeudenkäynti oli yksi naurettava sirkus, mutta Yle ei mainitse asiasta mitään vaan ajaa omaa agendaansa.

Aikaisemmin ajattelin, että Ylen rahoitusta olisi hyvä vähän supistaa. Kuitenkin nyt kun lukenut näitä värittyneitä uutisia, niin ei tuota ryteikköä saa pienellä siivouksella kuriin. Yleltä olisi hyvä vetää koko rahoitus pois ja näinollen lakkauttaa se täysin. Kokoelmien arkistointi yms. voitaisiin hoitaa ihan eri tahon toimesta kuin Ylen. Yle on sen näyttänyt, ettei se ole puolueettomuutta nähnytkään. Pahimmillaanhan historiaamme häviää, kun noissa kokoelmissa on Ylen agendalle epämieluisaa aineistoa, jonka ”ajanhammas nakertaa” pilalle.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu