Kenen kanssa täällä kannattaa keskustella?

Olen huomannut, että joidenkin blogissa ei ole ollenkaan kommentointimahdollisuutta ja sivuutankin heidän bloginsa sekä kommenttinsa heti suoraan. Esim. näin tein valtakunnan väärinajattelijan kohdalla ja näin taisi tehdä muutkin, sillä hän jossain vaiheessa laittoi kommentoinnin takaisin päälle, minkä jälkeen hänen kanssaan oli taas ilo keskustella.

Toinen kasti on omanlaisestaan fasismista haaveilevat pikkutyrannit, jotka karsivat kaikki epämiellyttävät kommentit, vaikka ne noudattaisivatkin keskustelusääntöjä. Tätä sain taas tänään kokea blogissa, jonka kirjoittajaa en tule huomioimaan enää ollenkaan tämän blogin jälkeen niin kommenteissa kuin hänen blogeissakaan. Ilmeisesti muutkin ovat ymmärtäneet asianlaidan ja siksi hänen kommenttisaldonsa on ollut yleisesti ottean niukka.

https://archive.is/VftI2

https://archive.is/YFQhC

Kuten tuolta näkyy, niin ensin lähti linkillinen kommentti ja lopuksi jopa kommentti, joka kuvaili poistettua kommenttia.

 

Jotta keskustelusta ei tulisi yksipuoleista ja jotta pikkutyrannit eivät saisi mielihyvää vallankäytöstään, kehoitan muitakin sivuuttamaan henkilöt, jotka tekevät tämän blogin kuvaamalla tavalla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu