Me kiukuttelijat

PARENTAL ADVISORY! Teksti sisältää rumia sanoja!
Istun sisällä ja katselen ulos. Odotan sateeseen taukoa, jotta polttopuita voisi kärrätä sisään. Oheistoimintana perehdyin syvällisesti Facebookin uutisvirtaan. Esitän siitä nyt tiivistelmän:
– Greta Thunberg ei ole Temptation Island-juontaja. Hän ei myöskään ole paininut jääkarhun kanssa ylävartalo paljaana. Silti hän esiintyy maailman mahtavien joukossa. Miten hän kehtaa?
– Greta Thunberg on väärä ihminen puolustamaan oikeita asioita.
– Greta Thunberg on oikea ihminen, mutta hän puolustaa vääriä asioita.
– Sanokoot asiantuntijat mitä hyvänsä, ilmastonmuutos on salaliitto. Minä tiedän. Ja ei kun lisää paskaa ilmaan ja vesistöihin. Ja peltoihin. Ja paljon. Ja äkkiä.
– Antti Rinteen hallitus nimettiin jo monta kuukautta sitten. Suomalaiset eivät siitä huolimatta ole saaneet omia henkilökohtaisia yksisarvisiaan.
– Antti Rinne on sanonut jotain typerää. Taas. Ai, mitä typerää? En minä tiedä, mutta jotain se on sanonut. Ja typerää se oli kumminkin.
Joukossamme on paljon henkilöitä, jotka tekevät näitä ”eniten vituttaa kaikki” ja ”väärin sammutettu” päivityksiä 40 tai 50. Ihan joka päivä. Aihe vain vaihtuu, kun edellinen on vihattu ja paheksuttu loppuun. Sivuutan nyt sen kysymyksen, pitäisikö päivittäjän hankkia elämä. Kysynkin sen sijaan, mitä tämä kertoo suomalaisesta sielunmaisemasta?

DieterFlemmich

Pöytyäläinen kuntapoliitikko ja vasemmistolainen puolueaktiivi. Eläkkeellä oleva entinen kadettiupseeri. Kaiken ympärillä olevan tarkkailija. Hyvyyttää tai pahoittaa mielensä kaikesta, mikä liikkuu tai pysyy paikallaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu