Maahanmuuttajilla erityiskohtelu ja Suomi sopeutuu maahanmuuttajiin, eivätkä maahanmuuttajat Suomeen.

Perussuomalaiset pyrkivät säilyttämään väestön sekoittumisen olosuhteissa sellaisen integroitumistavan, jossa tulijat sopeutuvat vastaanottavaan yhteiskuntaan, eikä vastaanottava yhteiskunta tulijoihin. Perussuomalaisten pyrkimys on tärkeä, sekä ajankohtainen, sillä tällä hetkellä yhteiskunta on integroitumassa parhaimillaan tulijoihin. Tulijoille on alettu muodostamaan omaa erityiskohtelua, sekä positiivista syrjintää. Maahanmuuttajille  on  räätälöity  vähemmistökulttuuristen  erityispiirteiden  varjolla  lukuisia  erivapauksia, jonka myötä suomalaisia koulitaan kovalla kädellä toimimaan tulijoita miellyttävällä tavalla. Maahanmuuttajataustaisuuden perusteella aiheutuneen erityiskohtelun esimerkkejä on hyvin paljon, eivätkä Perussuomalaiset halua sellaisten tilanteiden jatkossa aiheutuvan. Perussuomalaiset lähtevät siitä, että jokainen on maassa tasavertainen ja jokainen elää maassa muuttumattomilla ja ennalta-asetetuilla säännöillä. Huolestuttavia esimerkkejä maahanmuuttajien erityiskohtelusta tai sen vaatimisesta: Maahanmuuttjien ei tarvitse osallistua koulun musiikin, eikä liikunnan tunneille, joitakin maahanmuuttajia varten on sensuroitu koulujen joulujuhlia, esimerkiksi vaikkapa musliminaisilla omat uimahallivuorot, muslimimiehillä omat säännöt saunassa uimahousujen suhteen, muslimeilta vaatimuksia rukoustilojen luomisesta työpaikoille ja muslimien vaatimuksia poistaa kristilliset uskonnolliset symbolit kouluista ja jopa muslimien vaatimukset rakentaa suurmoskeija Helsingin paraatipaikalle. Esimerkkejä on hyvin monenlaisia ja uusia syntyy lisää koko ajani. Nämä esimerkit ovat esiintyneet omassa elämässäni.

Jotkut ovat Suomessa perustelleet monikulttuurisuuden ihanteena tai rikkauttena tällaista kehitystä. Perussuomalaiset ovat vahvasti lapsia, eläimiä ja seksuaalivähemmistöjä kohdistuvia kulttuurisia ja uskonnollisia väärinkäytöksiä vastaan. Tahot, jotka perustelevat negatiivista ja Suomelle haitallista maahanmuuttoa monikulttuurisuuden rikkautena ovat itse ongelman aiheuttajia ja pahentajia. Valtapuolueet ovat tuoneet Suomeen haitallista maahanmuuttoa, jonka seurauksena joutuvat jälkikäteen sopeuttamaan tyytymättömiä kansalaisia koulussa harjoitetun monikulttuurisuuden propagandan avulla uusiin monikulttuurisuuden käytäntöihin suomessa. Maahanmuuton menoeriä ovat suvaitsevaisuuskonsultit,  monikulttuurisuusasiantuntijat ja maahanmuuttajajärjestöt. Näihin kohteisiin budjetoidaan rahaa edistääkseen kotoutumista, joka on myös maahanmuuton menoerä. Perussuomalaisten mielestä näiden kohteiden rahoittaminen ei edes edistä maahanmuuttajien kotoutumista. 

+6
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu