Äärioikeisto voi nousta valtaan, jos Suomi ei sitoudu maksamaan toisten laskuja

Tytti Tuppuraisella on tapana puhua mitä sattuu. Hän on myös kertonut, että oma kansa ensin ajattelu on vahingollista. Hän on vähän niinkuin hallituksen Zhirinovskiy, joka möläyttää aina sen, mitä Venäjän federaation johto ajattelee. Samoin tässä. Tytti Tuppurainenkin on avoin ja rehellinen ihminen, joka kertoo ajatuksensa suoraan, olispa ajatus kuinka järjetön tahansa.

Jos Tuppurainen viittaa kotimaan “äärioikeistoon” Perussuomalaisiin, olisi hyvä kysyä, missä ovat sitten demarit? Ovatko he pelkästään oikealla vai äärioikeiston ja oikeiston välissä? Vai ovatko demarit oikealla, mutta Tuppurainen Marinin kanssa siihen linjaan verrattuna vasemmalla? Seknaariot ovat monenlaisia, kun alkaa leikkimään mielikuvituspeliä, mutta todellisuus on se, että Perussuomalaiset ovat maltillinen, demokraattinen ja liberaali sentristipuolue.

On myös hyvä kysyä, mitä huonoa on sellaisessa “äärioikeisto populismi”- nousussa, jos se toden todellakin tarkoittaa sitä, ettei omia rahoja jaeta minnekkään pois. Onko se sellaista asioiden yksinkertaistamista, jota ei saa ideologisista syistä suorittaa vai mitä se on? Todellisuudessa tulee riippumattomasti arvioitu ja suoritettu kansallinen etu. Ei sen vaarallisempi, mutta joillekin sekin on liikaa. Minusta sellainen “äärioikeisto” on aivan mainio, jos se on myös riippumaton EU:n hillotolpista ja EU:n virkamiesten uhkailusta.

Tilaa YouTube kanava Dmitry Trubnikov: youtube.com/DmitryTrubnikovYT
Seuraa Twitter tilini Dmitry Trubnikov: twitter.com/trubnikov_ps

YouTube video liitteenä: https://youtu.be/p0oQNH_TTI4

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu