Entiset kommunistit muuttuivat vihervasemmistoksi. Suomessa on mätää ja korruptiota.

Suomea ei miehitetty toisen maailmansodan jälkeen. Suomelle kävi paremmin, kuin Baltian maille ja itäisen keskieuroopan maille. Oportunistit ja moraaliltaan heikot yksilöt tavoittelevat EU:n hillotolppia, kun taas ennen nämä tavoittelivat Neuvostoliittolaisia hillotolppia. Ennen pyhinä asioina olivat kommunismi ja Neuvostoliitto, nykyään ne ovat maahanmuutto, EU ja ilmastonmuutos. Muut vihervasemmiston agendat pätevät tähän luetteloon, joka onkin suhteellisen pitkä. Nämä hillotolppaajat taitavat halveksia omaa maata ja kansaa, sillä heidän tapauksessa kansallinen etu jää vasta toiselle sijalle.

Koska Suomea ei miehitetty toisen maailmansodan jälkeen, Suomi ei myöskään vapautunut miehityksestä toisen maailmansodan jälkeen 90-luvun alussa. Halla-aho sanoin omassa vappupuheessaan 2021, että Suomessa ei tähän aikaan siivottu mätää ja korruptiota pois, kuten vaikkapa Baltian maissa.

Puolueissa, virkakunnassa, kulttuurielämässä, oikeuslaitoksessa, akateemisessa maailmassa ja mediassa jatkoivat samat henkilöt, jotka olivat tavoitelleet itselleen etuja Kremlinin hillotolppien kautta, myötäilemällä vieraille aatteille ja halveksimalla Suomea ja Suomen kansaa. Maissa, joissa kommunistit siivottiin kaikkialta 90-luvun alussa, nämä toimijat pantiin vankilaan tai virkakieltoon, mutta Suomessa sellaiset saivat jatkaa estettä. Nyt nämä ovat vain hakemassa hillotolppaa jostakin muualta.

+4
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu