EU politiikassakin on tehtävä työtä turvallisuuden eteen #maahanmuutto

Perussuomalaiset on puolue, jolla on edustajia Euroopan parlamentissa ja puolue pyrkii vaikuttamaan myös Euroopan unionin politiikkaan. Perussuomalaiset haluavat tuloksia Euroopan unionilta maahanmuuttopolitiikan suhteen. Euroopan turvapaikkapolitiikka pyritään yhtenäistämään, mutta jäsenmaiden välillä ei ole yksimielisyyttä oikeasta turvapaikkapolitiikasta.

Perussuomalaisten mielestä Euroopan yhteinen turvapaikkapolitiikka on vain silloin  toimivaa, jos yhteiset standardit oleskelulupien myöntämisessä,  perheenyhdistämisissä ja sosiaalietuisuuksissa ovat  minimitasolla,  rajapolitiikka toimii ja kaikki noudattavat liikkumiseen  ja  turvapaikanhakuun liittyviä sopimuksia. Perussuomalaiset pyrkivät edistämään mahdollisimman tiukkaa maahanmuuttolinjaa kaikissa neuvottelupöydissä.

Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka on samalainen Suomen, kuin Euroopan unionissakin. Perussuomalaiset haluaisivat neuvotella Euroopan unionin kanssa Tanskan tapaan  erivapauden EU:n oikeus- ja  sisäpoliittisesta viitekehyksestä, jos EU:n turvapaikkapolitiikka alkaa muuttumaan radikaaliksi ja holtittomaksi. Perussuomalaiset haluavat antaa kansallisvaltioille rajattomia oikeuksia sisärajatarkastuksia varten, jotta maa voisi vastata tarvittaessa maahanmuuttopaineeseen tai terrorismin uhkaan.

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu