Halla-aho kikkailee vihervasemmiston kanssa

Vihervasemmisto ja muut päättäjät ovat pyrkineet soveltamaan monia keinoja houkutellakseen todellisia korkean tason osaajia maahan. Kun tulos oli huono, sillä Suomeen ei oikeasti ole edes kannattava tulla, vihervasemmisto päätti tuoda halpatyövoimaa maahan, toiveessa, että joku heistä voisi olla korkean tason osaaja. Tätä on toivottu sitä varten, jotta kansalle voisi myydä helpon ja vastuuttoman politiikan korkean osaamisen houkuttelevuudella ja “päästämisellä”tällaisia “korkeita osaajia” maahan. Korkea osaaja tarkoittaa osaajaa, jonka palkka on reilusti yli 3000€.

Kun hallitus ja vihervasemmisto ovatkin perustelleet tällaista maahanmuuttoa korkealla osaamisella, Halla-aho päätti tehdä pienen testin, joka todistaa sen, että kyseessä on ollut tyhjä puhe. Halla-aho sanoi, että suodattakaa halpatyövoima ja keskipalkkainen työvoima pois ja katsokaa, jääkö korkeaaa osaamista siitä. Hän asetti rajaksi 3000. Kun kaikki ymmärsivät, että olivat väärässä ja huomasivat, että kukaan ei tulisi tänne tällaisella vaatimuksella, sekä tämä samalla heikentäisi perinteisten puolueiden ideologisia vaikutusmahdollisuuksia, päättivät he rummuttaa tätä vastaan ja vieläpä median kanssa. On alkanut kuulumaan kiukkua siitä, että kyse olisi ollut rasismista tai muusta vastaavasta.

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu