Halla-aho säikäytti Yleisradion toimittajan!

Kehysriiheessä käytiin kovaa taistelua Suomen tulevaisuudesta – taloudesta ja velkaantumisesta. Tai ainakin näyteltiin taistelua, lisätäkseen hallituksen demokraattisuutta. Mitään demokraattisuutta ei ollut ja Kepu teki kaiken taas nurin ja äänestäjien tahtoaan vastaan. Luvattiin istua pitkään ja kerrottiin siitä, että aikaa on. Kerrottiin, että hallituksen vaikea löytää yhteisymmärrys ja yhteisymmärrys löytyi epäilyttävän helposti yhdessä yössä. Hassua, yhteisymmärrys löydettiin, mutta ratkaisua ei tullut. Eli todellisuudessa yhteisymmärrystä ei tullut ja jatkettiin vihervasemmistolaisella linjalla. Vielä hassumpaa, että Kurvinen totesi, että Keskusta ei halua vihervasemmistohallitusta, vaan haluaa punamultahallituksen. Keskusta siis esitti keskustaa muutaman päivän ja lähti takaisin hölmöilyyn.

Hölmöilyssä siis taisteltiin muutamasta sadasta miljoonasta. Ollaanko palaamassa kehykseen tai ollaanko lähestymässä kehystä. Ratkaisu oli todella huono ja edes vihervasemmistolaiseHen kehykseen ei mahduttu! Tämä on säälittävää ja vielä tulevan talouskasvun olosuhteissa. Tulevan talouskasvun olosuhteessa tulisi luoda edellytyksiä kasvulle ja saada mahdollisimman paljon siitä irti, kuin kiristää veroja ja kasvattaa menoja. Annettiin sellainen kuva, että hallitus käyttää ihan kaikki välttämättömään ja että leikkaaminen on kenties mahdotonta. Edes ei saatu sopua sadoista miljoonista. Nyt jokaisen tulisi nauraa. Orpo olisi pääässyt elvytyspakettinsakin olosuhteissa kehyksen sisään ja vieläpä taittamaan velkasuhdetta.

Asiasta käytiin keskustelua YLE:n A-Talkissa, jossa oli Halla-ahokin mukana. Halla-aho laittoi sellaisen pysäyttävän tiedon kehään, että sitä ei kukaan edes kommentoinut. Edes aktiivinen juontajakaan. Halla-aho sanoi, että olisi voinut yksinkertaisesti säätää lain, jolloin kehitysapua (1200 miljoonaa) maksetaan vain ylijäämäisestä budjetista. Tämä räjäytti vihervasemmistolaisen tajunnan! Vihervasemmisto ei ikinä saisi velkaa taitettua, eikä sillä motivaatiota sillä siihen ole, mutta ei se ole myöskään valmis luopumaan Afrikan hyvinvoinnin kustantamisesta. Tällä summalla olisi saatu helposti katettua kaikki poikkeamat kehyksestä ja saatu velkasuhde täysin taittumaan. Se olisi pelkkä kehitysapu. Samaa voi tehdä muillakin sektoreilla, mutta se vaatii ideologiasta vapaata ja rohkeaa politiikkaa.

Seuraa twitter käyttäjäni: twitter.com/dmitrijtrubnik1

Käy katsomassa nettisivu: velivenalainen.fi

Katso YouTube video liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=1Se4Ieb9jnI

 

+19
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu