Hallitus olisi voinut tienata irtopisteitä rehellisellä koronan hoidolla valehtelun sijaan

Hallitus olisi voinut nostaa huomattavasti omaa kannatustaan koronanhoidon olosuhteissa rehellisin keinoin! Tällä hetkellä hallitus on epärehellisyyden tiellä ja selittelee Suomelle vahingollista talouspolitiikkaa koronalla. Selittelyn ja valehtelun sijaan olisi voinut hyödyntää toimivia raktaisuja, jotka olisivat parantaneet tilannetta, ihmisten elämää ja hallituspuolueiden omaa kannatusta. Ainoa este on vain ideologia ja uskomattomuus tosiasioihin. Tiedän, että tämä kuulostaa synkältä ja ärsyttävältä, mutta se on tämänhetkinen totuus hallituksesta.
 
Mikä olisi ollut toimiva ja rehellinen tie?
 
Auttava ja rehellinen tie olisi ollut perussuomalainen tie. Taloutta olisi voinut kasvattaa ja elvyttää tehokkaasti. Resepti on hyvin yksinkertainen. Sen sijaan, että jakaa miljardittain rahaa EU:lle, sitomalla Suomea velkamekanismeihin, elvyttää muutamalla sadalla miljoonalla, sijoittamalla “elvytysrahoja” ilmastotyöhön ja korottamalla veroja, olisi voinut tehdä huomattavasti yksinkertaisempaa ja toimivampaa politiikkaa. Veroelvyttää ja jakaa kansalaisille rahaa. Tästä on puhunut Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio tuumaustunnilla 19.4.2021.
 
Veroelvytyksellä ja rahan jakamisella voisi kasvattaa kansalaisten ostovoimaa, helpottaa kansalaisten elämää ja nostaa yrityksiä pystyyn, kasvattamalla taloutta. Olisi voinut myös elvyttää kuudella miljardilla kahden miljardin sijasta (josta se toinen miljardi menee ilmastotyöhön). Annoimme kuusi miljardia ja otimme kaksi miljardia, rahoittaakseen meidän kilpailijamaita. Olisimme voineet ottaa lainana suoraan kuusi ja maksaa saman verran, mitä maksamme siitä EU:n kahdesta.
 
Seuraa twitter käyttäjäni: twitter.com/dmitrijtrubnik1
+2
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu