Hallitus peittelee epäonnistumistaan koronalla

Jussi Halla-aho tuumaustunnilla 26.04.2021: “korona on antanut punavihreälle hallitukselle verukkeen olla tekemättä mitään niille ongelmille, jotka olivat olemassa jo enenn koronaa ja tulevat vastaan entistä pahempana koronan jälkeen.”

Tällaisella tavalla ovat hallituskumppanit pitkään toimineet ja vähätelleet kokonaisuutta, siirtämällä painopistettä koronaan. Alussa tämä tapa on ollut suhteellisen toimiva, sillä oltiin hyvinä aikoina parhaillaan rakentamassa pääministeristä kulttia ja vastuullista koronan torjujaa. Toimittaja Lauri Nurmikin kirjoitti kirjan naisviisikosta, joka päätti vastuullisesti torjua koronan ja pelastaa Suomen.

Nyt esimerkiksi taloudenpito on muuttunut hyvin vastuuttomaksi, sillä edelleen käytetään vasemmistolaiselle talousajattelulle koronaa perusteluna. Esimerkiksi valtava ja jymisevä julkinen sektori jatkaa kasvuaan, kehyksestä lähdetään pois ja velkaralli kiihtyy. On tottakai jonkinlainen poikkeus sallittava, mutta näin massiivinen väärinkäytös erottuu helposti muista päätöksistä.

Seuraa twitter tilini: twitter.com/dmitrijtrubnik1

YouTube video aiheesta liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=CFPf5ZXk2TI

 

+2
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu