Hallitus syrjii tietoisesti kryptosijoittajia.

Jos suomalainen haluaisi tienata rahaa kryptosijoittamisella, hän ei sitä yksinkertaisesti pystyisi tekemään. Ensinnäkään valtion puolelta ei tule mitään tukea sijoittamiseen, eli valtio ei rakenna byrokratian keventämisen siltoja pankkien ja kryptoalustojen välille. Tästä ei ole edes puhetta. Toinen asia on se, että nykyinen hallitus on tehnyt päätöksen kryptosijoittamisesta, joka on sijoittamista estävä. Siis potentiaalista elinkeinoa täysin estävä – lainsäädäntö estää rahan tuontia Suomeen ja estää suomalaisten rikastuttamista, estämällä tulevaisuuden talouden kasvua omalla byrokratiallaan.

Kryptosijoittamisessa on luonnollista tehdä päivittäin siirtoja kryptovaluuttojen välillä tienatakseen rahaa ja vauhdittaakseen kryptoyhteisön kasvua. Siitä huolimatta suomalainen lainsäädäntö vaatii raportoimaan jokaisen siirron tarkasti, siinä tapauksessa jos voitot haluaa siirtää suomalaiselle pankkitilille. Tämä on mielestäni hyvin väärää ja ahdasmielistä politiikkaa.

Kryptosijoittajat jättävät rahansa kryptotileille kymmeniksi vuosiksi pitämällä toivoa siitä, että joskus 2030 tehdään uusi lainsäädäntö, jonka avulla rahan voisi siirtää kotimaahan. Ei yhtään vähemmän kiusaavaa ole se, että on kryptosivulla tehty artikkeli siitä, että ketkä ovat kryptomyönteisimmät eduskuntavaaliehdokkaat 2019 vaaleihin. Minun mielestäni tulisi hälytyskellojen soida, jos tällaista kryptovastaista politiiikkaa menee hyväksymään joukkopaineen mukana. Ei ole tervettä, jos joku vastustaa vapaata kauppaa – olen liberaali, minun mielestä valtion ei tulisi puuttua tällaiseen toimintaan, jos se ei muilta ole pois. Mielestäni voisi tehdä Saksan tapaan kryptosijoittamisessa tai pelkästään laskea veron kokonaistuloista.

Seuraa twitter käyttäjäni: twitter.com/dmitrijtrubnik1

Katso YouTube video aiheesta liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=niDaNj4l0O0https://www.youtube.com/watch?v=niDaNj4l0O0

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu