Hallitus valitsi huonoimman mahdollisen tien koronan hoidossa 2021

Yleensä en tykkää puhua koronasta ja siihen liittyvistä aiheista, sillä en politiikkaan alusta lähtien sitä varten tullut. Kuitenkin tilanne on nyt niin järjetön, että minun on pakko kansalle asiasta tiedottaa!

Rokotteiden kanssa täysi tappio – haluttiin rahaa säästää ja EU:ta hyvässä valossa näyttää.

Iso-Britannia on rokottanut 40% kansastaan ja Suomi 15% oliko järkeä säästää kansan terveydestä? Yhteinen EU linja on epävakaa ja hidas. Se on kuin sosialistinen Neuvostoliitto – Eurostoliitto. Ministeri Kiuru tietää, että väärillä teillä mennään, muttei asialle uskalla, taikka saa tehdä mitään…

Oikeusvaltioperiaate vai kuitenkin oikeusvaltioperiaate? 

Hallitus tekee aina sellaisen ratkaisun, mikä on helpompi hoitaa juridisesti. Esimerkiksi rajoja ei voi sulkea tai testausta ulkomaille vaatia, sillä ministeriöt ja instutuutiot ovat toimintakyvyttömiä. Tai ainakin vihreät sisäministeri ja ulkoministeri ovat toimintakyvyttömiä. Myös EU häiritsee vahvasti rajojen sulkemista: suomalaiset byrokraatit tärisevät pelosta, kun komissiolta noottia tulee.

Oikeusvaltioperiaatetta hoetaan ja Marini itse unohti mitä se tarkoittaa. Kyvyttömyyden takia joudutaan varautumaan kansallisiin toimiin, jotka ovat ennätyksellisen ankaria.

Ulkonaliikkumiskielto, liikkumisrajoitukset vai yritysten sulku? 

En tiedä, mitä tullaan tasan tarkkaan eduskunnalle esittämään, mutta sen tiedän, että yritysten liikevaihto laskee tämän uuden ja vastuuttoman rajoituksen jälkeen miljardilla viikossa! On kohtuutonta rajoittaa ihmisten liikkumista ja yritysten toimintaa täysin vastuuttoman rajakontrollin takia. Valtiolle tulee tästä miljardien jälkilasku, onko kannattavaa? Koronasta on kuollut 1,5v aikana 350 henkilöä Suomessa. Tällä miljardin sululla voisi pelastaa vähän yli 10 ihmistä. Se on sama lasku, mitä puolustusmenot vuodessa. Olisiko sillä summalla kannattanut ostaa etukäteen rokotteita ja rokottaa tähän menessä puolet Suomen kansasta? Vaalitkin olisi voinut pitää ajallaan…

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu