Helsingissä on punavihreä nuorisoneuvosto – lähden haastamaan

Helsingin kaupungissa on tehty hyviä toimenpiteitä demokratian edistämiseksi, sekä nuorten osallistumisen edistämiseksi. On perustettu Helsingin nuorisoneuvosto, jonka tarkoituksena on viestiä Helsingin kaupunginvaltuustolle nuorten tarpeista ja toiveista. Nopealla vilkaisulla huomasin, että nuorisoneuvosto edustaa elimenä kokonaisuudessaan hyvin punavihreää ja yksipuolista politiikkaa. Tämä ei ollutkaan minulle yllätys, sillä kyseessähän ovat Helsingin nuoret. Sen kaupungin nuoret, jossa Vihreät ja muut Vasemmistopuolueet pitävät suurta enemmistöä nuorten trendikkään äänestyksen ansiosta. Myös osa Kokoomuksesta on Helsingin kaupungissa hyvin vihreää porukkaa, joka ei ole tyypillistä muille kunnille. On kuitenkin tyypillistä muidenkin puolueiden kohdalla omistaa pääkaupungissa vihreää eliittiä. Tästä olemme nähneet hyvää esimerkkiä Keskustan kohdalla 2000-luvulla. Aiheesta on puhunut paljon Paavo Väyrynen.

Tarkistin asiaa syvällisemmin, onko nuorisoneuvosto oikeasti punavihreä?

Nuorisoneuvoston uusi puheenjohtaja oli asettanut 2019 itselle vaalisloganiksi ”tasa-arvo ja vihreys”. Myös nuorisoneuvoston mainosvideossa https://www.youtube.com/watch?v=iHUk8gNs9ss esitetään kokouksia, joissa on hallituspuolueiden punavihreitä edustajia. Videossa myös hehkutellaan, sekä ihannoidaan monikulttuurisuuden hankkeita. Pitkään tutkien nuorisoneuvostoa erilaisilla somealustoilla, en löytänyt yhtäkään oppositiomielistä lausahdustakaan tai edustajaa. Miksi kokouksissa ei ole Rydmania, Kalevaa tai Halla-ahoa? Miksi kaikki näyttää olevan yksimielistä siellä?

Seuraavat vaalit ovat tämän vuoden lopussa. Lähden tietysti ehdokkaaksi ja pyrin muodostamaan järkimielistä koalitiota. Pyrin myös voittamaan nuorisoneuvoston vaalit saamalla historian suurimman tuloksen, jotta minut olisi pakko asettaa vastuullisiin tehtäviin. Muuten se olisi epädemokraattista.

Dmitry Trubnikov
Helsingin Kokoomus, itsenäisellä järjellä.

Dmitry Trubnikov
Kokoomus Helsinki

Olen Helsingin Kokoomuksen, Helsingin Kansallisseuran rivijäsen, joka toimii Atte Kalevan ja Seida Sohrabin vaalitiimissä! Harrastan pöytätennistä ja juoksemista. Olisi todella kiva jos ottaisit seurantaan Twitterin ja Youtuben. Näillä alustoilla on runsaasti sisältöä päivittäin. Jos haluat ottaa yhteyttä, niin voit laittaa Facebook messengerissä viestin, johon vastaan todella pikaisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu