Humanitaarista maahanmuuttoa ei pitäisi olla jatkossa

Helsingissä ja Espoossa toimeentulotuen ja asumistuen kohdalla vieraskielisten osuus on 40 prosentin luokkaa. Prosenttiosuus kasvaa koko ajan. Opetusviranomaisten mukaan vieraskieliset oppilaat ovat keskimäärin 2-3 luvuotta suomalaisia oppilaita jäljessä. Ulkomaalaisten osuus seksuaalirikoksista epäillyistä on reilusti yli 20 prosenttia ja turvapaikanhakijoilla se on yli 7 prosenttia. Lähes puolet turvapaikanhakijoiden tekemistä seksuaalirikoksista kohdistuu alaikäisiin.

Joka kuudes vanki Suomessa on ulkomaalainen ja niiden osuus on kasvanut vuodesta 2010 vuoteen 2020, 75%. Perussuomalaisten mielestä tulisi maahanmuuton turvatottomuuden lisääntyessä ja terrorismin uhan kasvaessa resursoida lisää poliisia ja suojelupoliisia. Vaikka resursoinnin lisääminen onkin vain laastarin laittaminen, on sen suorittaminen silti välttämätöntä turvallisuuden takaamiseksi lyhyellä aikavälillä. Perussuomalaiset haluavat puuttua juurisyihin, mutta joutuvat laittamaan kuitenkin laastarin, koska muita vaihtoehtoja ei ole tehtävissä lyhyellä aikavälillä. Turvallisuuteen panostaminen vähentää turvattomuutta, mutta ei poista turvattomuuden juurisyytä. 

Perussuomalaiset pyrkivät pienentämään kokonaismaahanmuuttoa 1990-luvun tasolle. Perussuomalaiset näkevät ainoana tapana ehkäistä haitallisen maahanmuuton lieveilmiöitä, ryhtyä hallinnollisiin ja lainsäädännöllisiin toimenpiteisiin, jotka pysäyttävät muuttoliikkeen Suomeen. Toimenpiteitä on hyvin paljon erilaisia, mutta kaikessa päätöksenteossa, jossa voi vaikuttaa  maahanmuuton määrään, tulisi tehdä sellaisia ratkaisuja, jotka poistavat maahantulon mahdollisuutta, sekä vähentävät maahantulon houkuttelevuutta. 

+7
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu