Ihmiset, jotka kulkevat 5000 kilometrin matkan saadakseen Suomesta ”välttämätöntä apua tai terveyspalveluja” ovat huijareita.

Todellisuudessa kukaan sellainen ei tarvitse Suomesta turvapaikkaa. Taustalla ovat muut syyt. Syyt ovat monenlaisia.
Tällainen jatus heräsi minulle mieleen, kun Puolassa oppositio alkoi vinkumaan hallituksen ”kylmäverisestä” politiikasta, jossa turvattiin Puolan (EU) rajaa ja jälkipolvia maahanmuuttajilta piikkiaidalla. Maahanmuutossa on hyviä ja huonoja puolia, mutta laiton maan ylitys ei ole sallittavaa. Suomi on kuitenkin yksi näistä maista, maailmassa, joka tukee avoimesti kuntapolitiikassa laittomasta maahansaapumista. Puolan oppositio on Suomessa vallassa ja Puolan hallitus on Suomessa oppositiossa. Tämä on valitettavaa.
Kukaan ei tarvitse turvapaikkaa pohjolasta tai edes Puolasta välttämättömästi, sillä maat ovat todella kaukana Lähi-idästä. Matka saattaa olla jopa 5000 km ja perille pääsevät vain kaikista varakkaimmat ja sosiaalisessa hierkiassa korkealle sijoittuneet henkilöt. Nämä voivat elää hyvissä olosuhteissa tuilla ja harjoittaa harmaata bisnestä tai harjoittaa rikollisuutta. Puheet jostakin hädänalaisuudesta ovat naurunalaisia, kun suurin osa menee silti naapurimaahan, tai löytää omasta islamilaisesta supervaltiosta paremman vuokran jostakin muualta, missä ei ammuta. Onhan se tottakai mielekkäämpää päästä Suomeen asumaan.
+4
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu