Intersektionaalinen feminismi uhriuttaa muita tahdonvastaisesti!

Moni sellainen ihminen, joka on uhriutumishierarkiassa asetettu korkealle tai uhriutumiskehässä asetettu “vallan ulkopuolelle” on todellisuudessa aivat muualla, mitä kehä tai hierarkia näyttä. Näin sen kuuluukin olla. Monia myös ärsyttää se, että heidän tapaisia kohtaan harjoitetaan positiivista syrjintää, eikä anneta vaan olla rauahassa. Positiivinen syrjintä on joka tapauksessa syrjintää ja jollakin tavalla asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan.

Esimerkiksi moni homoseksuaali ei pidä pride tapahtumasta, jossa propagandisoidaan kaikille, että: “me olemme homoja jee, miksi te ette ole?”. Selllaisten ihmisten mielestä ei varmaankaan haluta propagandisoida tällaista asiaa ja tarkoituksena on pitää kaikki oikeasti tasavertaisina. Voi olla julistamatta koko maailmalle omia yksityisasioita. Intersektionaalisessa feminismissä on monimutkaiset säännöt, periaatteet, käytännöt ja vaikka mitä ne siellä nyt keksivätkään.

Uskon siihen, että Suomessa kaikki puolueet pitävät erilaisten ihmisten välisestä tasa-arvosta, mutta kaikki puolueet eivät varmastikaan käytä samalaisia keinoja tasa-arvon edistämiseen. Monet haluavat harjoittaa positiivista syrjintää, sekä uhriutumista ja monet taas haluavat saavuttaa tasa-arvoa, lähtemällä tasa-arvoisista periaatteista.

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu