Jos tulevaisuudessa 50% Espoon väestöstä ovat ulkomaalaisia, on se pian tämän jälkeen 90%

Virallisten ennusteiden mukaan vuonna 2030 Helsingin seudulla asuisi jo 350 000 vieraskielistä henkilöä, mikä tarkoittaisi 21 prosenttia seudun koko väestöstä – esimerkiksi Espoossa vieraskielisten määrä ylittäisi 50 prosenttia vuonna 2053. Jos Espoossa ulkomaalaisten osuus kasvoi nollasta prosentista viiteenkymmeneen prosenttiin, se tarkoittaa väistämättä sitä, että samalla tavalla 50% voi muuttua vaikkapa 90% prosentiksi tulevaisuudessa. Pidemmällä aikavälillä suomalaiset voivat jäädä vähemmistöksi. 

Monilla maahanmuuttajaryhmillä rikollisuus on  kolme kertaa suurempi, kuin suomalaisilla kanta-asukkailla. Jos kuvittelemme tilanteen, jossa puoluet Espoon asukkaista olisivat ulkomaalaisia siten, että niiden rikollisuus olisi tuplasti suurempi, kuin kantasuomalaisilla asukkailla, tarkoittaisi se yksinkertaisella matematiikalla 50% rikollisuuden nousua kaupungissa. Jos ajattelemme vaikkapa Espoon väestönsekoittumisen alkua vuonna 2000 ja katsomme rikollisuuden kehittymistä 50 vuoden aikavälillä, voimme huomata reilun prosentin vuosittaisen turvattomuuden kasvun, jos 50 vuoden aikana turvattomuus nousee 50%, sillä ulkomaalaisten osuus olisi puolet kaupungin väestöstä ja ulkomaalaisten rikollisuus olisi 100% korkeampi eli tuplasti (2x = 100%) korkeampi, kuin kanta-asukkailla.

Tiivistetysti, tilastollisesti Espoon rikollisuus olisi tuplasti tai enemmän suurempi, jos kaikki asukkaat (100%) olisivat ulkomaalaisia, joilla on 2x+ korkeampi rikollisuus. Jos 50% Espoon asukkaista ovat ulkomaalaisia on rikollisuus täten puolet vähemmän, eli 1,5x=50%.

 

+3
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu