Jotkut haluavat pahaa Euroopalle.

Olen hyvin huolissani Eurooppalaisen eliitin halusta ajaa Euroopan asiaa. Esimerkiksi paketti on ilmiselvästi kaikille huono juttu. Jostakin syystä EY:hyn täytyi liittyä liakisesti, lukekaa vaikkapa jormajaakkola.fi asiakirjoja. https://youtu.be/jjWF2Bs5sUA
Merkel käski Ukrainan tuhoutunuttakin armeijaa olla puolustamatta Krimiä 2014, jottei Putin suuttuisi tai provosoituisi. On paljon muutakin, joka voi ponnahtaa mieleen, näistä voi puhua loputtomasti.

Euroopan Unioni on todella hyvä keksintö ja maailman arvokkain asia. En ymmärrä miksi EU kriittisyys tulkitaan EU vastaisuudeksi, jos kyseessä on vain halu kyseenalaistaa nykyistä toimintaa ja palata rehellisempään aikaan?

Dmitry Trubnikov
Kokoomus Helsinki

Olen Helsingin Kokoomuksen, Helsingin Kansallisseuran rivijäsen, joka toimii Atte Kalevan ja Seida Sohrabin vaalitiimissä! Harrastan pöytätennistä ja juoksemista. Olisi todella kiva jos ottaisit seurantaan Twitterin ja Youtuben. Näillä alustoilla on runsaasti sisältöä päivittäin. Jos haluat ottaa yhteyttä, niin voit laittaa Facebook messengerissä viestin, johon vastaan todella pikaisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu