Kannabikseen liittyvää lainsäädäntöä tulisi kiristää, jotta poliisilla olisi riittävästi työkaluja puuttua väärinkäytöksiin

Patriotismi, laki ja järjestys kulkee arvomaailmassani edellä. Tämän jälkeen tulevat vapaudet ja mahdollisuudet.

Tällä hetkellä kannabis huumeen myyminen, käyttö ja hallussapito on muodollisesti kielletty, mutta todellisuudessa kokonaisuus ei vastaa muodollista kieltoa. Kiellon tulisi siis toimia käytännössä. 

Minulla on kaksi vaihtoehtoa: 1) Pyrkiä laillistamaan kannabista tai 2) kiristää sen lainsäädäntöä. Minä en voi pysyä valtavirran mukana ja pyrkiä säilyttämään lainsäädännön nykyisenä, jos haluan valita toisen vaihtoehdon, sillä totesin jo, ettei kielto toteudu käytännössä.

En halua laillistaa kannabis huumetta, sillä huumeen käyttö lisääntyy sen laillistamisen jälkeen. Lähden heti ostamaan, jos se on laillista ja näin tekee moni muukin. Nyt kunnioitan lakia ja järjestystä, enkä mene ostamaan.

Kun haluamme kiristää lainsäädäntöä, meidän tulisi miettiä ensisijaisesti sitä, missä on tällä hetkellä reikä. Tällä hetkellä reikä on hallussapitorangaistuksessa ja käyttörangaistuksessa. Käyttö on rike, eikä poliisia voi soittaa, jos joku käyttää. kannabista. Hallussapito syntyy ostosta ja ostoa ei voi ennaltaehkäistä pidättämällä myyjää, sillä poliisilla ei ole tarpeeksi työkaluja kyseiseen operaatioon. Poliisi ei voi esittää ostajaa ja pidättää myyjä ilman univormua. Myyjiä on avoimesti ja julkisesti kaikkialla snapchatissa ja muualla. He tarjoavat tarjouksia ja kertovat paikoista, joissa tulevat myymään. He myyvät, eivätkä pyydä identifioitumista. Myyjä on helppo ottaa kiinni, kunhan esittää kilttiä ostajaa. Poliisi tietää, eikä tee mitään. Se ei voi tai sillä ei ole käskyä.

🙁

+3
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu