Kokoomuksen jäsenistöä yritetään viedä, kuin käärmettä pulloon kohti liittovaltiota

Euroopan unionissa on vuosien varrella muodostunut monia uusia federalistisia piirteitä eli liittovaltiopiirteitä. Liittovaltiopiirteiden määrä kasvaa, niiden kaventumisen sijasta. Kokoomuksen eliitti tekee Suomen EU-liittovaltiokehityksen kannalta raktaisevan päätöksen: Hyväkytäänkö liittovaltion synnyn edistävää elvytyspakettia, vai ei? Kokoomuksen johto on saatu eurooppalaisissa pöydissä puhaltamaan huiluun liittovaltion puolesta. Voisi sanoa, että Kokoomuksen jäsenistöä yritetään viedä, kuin käärmettä pulloon kohti liittovaltiota ja tätä myöten koko kansaa. Ymmärrämme varmasti kaikki hyvin selkeästi sen, että enemmistö Suomen kansasta tai edeskään kansaa pettäneistä kansanedustajista ei lähtisi omatahtoisesti yhdistämään Suomea minkäänlaisiin liittovaltiohin tai imperiumeihin. Kansaa, etenkin Kokoomuksen jäsenistöä ollaan saatu harhautettua ykisnkertaisella tavalla. Kokoomuksen johto on simuloinut hierarkian tunnetta, jossa jäsenistöllä on painoarvoa ja johdon voi vaihtaa. Jopa Kokoomuksen johdassa omiaan yllättävä Lepomäki on saatu tuotua esille siten, että perussuomalaisesti ajattelevat kokoomuslaiset uskovat hänen tuovan “muutosta” tai “järkeä” Kokoomukseen. Aika hassua XD – Lepomäkihän on yksi ainut kokoomuksen kansanedustajista, ellei ainut, joka kertoo julkisesti liittovaltioihanteesta. Kun viisaat kokoomuslaiset tietämättömästi oikeaa tahtoaan vastaan kannattavat tällaista eliittiä, he antavat tälle eliitille lisää legitemiteettiä. Vaikka Lepomäki olisikin “Orpon oppisitiota”, toisi se kuitenkin lisää legitemiteettiä Orpolle, sillä Orpon porukka on luonut simulaation, jossa on nimenomaan tämä hierarkia. Todellisuudessa Kokoomuksen oppositio mädätetty pois/hiljennetty/siirretty Perussuomalaisiin tai se on kooltaan merkityksetön.

Perussuomalaiset haluavat purkaa federalistisia periaatteita, pysäyttämällä liittovaltiokehityksen ja muuttaa kehityssuunta kohti isänmaiden Eurooppaa – tämä varmasti kelpaisi suurimmalle osalle Kokoomuksen jäsenistä, mutta todellisuudessa harhautuksen jälkeen, tietämättä kukaan jäsenistä ei tee asian eteen mitään. Perussuomalaisille on esimerkiksi tärkeää, että ulko-, turvallisuus- ja maahanmuuttopolitiikka olisivat kansallisvaltioiden käsissä, sillä niiden hoitaminen on huomattavasti tehokkaampaa kansallisella tasolla. Monet tahot ovat ajamassa Suomessa, kuin Euroopan unionissakin liittovaltiokehitystä, vaikka eivät tunnustautisikaan asiaa julkisuudessa. Näitä tajoja ovat kaikki eduskuntapuolueet paitsi PS, KD ja LIIK. Perussuomalaiset lähtevät sellaisesta perusajatuksesta, että Euroopan unioni on kauppaliitto, eikä Suomi voi olla kaupan. Orpo lähtee sellaisesta ajatuksesta, että EU jäsenyys on hienoa ja “se on päivän selvä, että olemme EU:n jäsen”. Orpo sanoo oppositiosta monta sanaa sanomatta mitään, nimittäin se, että Orpo vakuuttelee pysymistä EU:n jäsenenä ei kerro mitään ja on pelkkää poseerausta. Orpolle on varmaankin yhtä päivänselvä juttu kehittää EU:ta kohti liittovaltiota.

Järkyttävintä, että Kokoomusnuoret haluavat liittovaltiota avoimesti ja vaativat sellaista liittovaltiota, jossa “Suomella olisi päätösvalta”. Jokainen idioottikin ymmärtää, että aina neuvotteluissa nämä periaatteet unohtavat, eikä globalisteilla ole selkärankaa itsenäisyyden edistämisessä. Uskotaan myös taikauskoisesti uusiin työpaikkoihin ja muuhun kivaan.

Lepomäki on sama, kuin vaihtaisi Venäjän pääministeri Medvedevin Putinin johdolla toiseksi pääministeriksi, joka on entistä ankarampi. Orpo on Putin, joka ajaa ylhäältäpäin liittovaltiota. Samalla tavalla, kuin Putin yhdistäisi Valkovenäjän Venäjään, Orpo yhdistäisi Suomen EU:hun.

Kiitos blogista ja muistakaa “oikeusvaltioperiaate”!

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu