Kokoomuksen johto + vihervasemmisto VS Malmin kenttä

Perussuomalaisia ja Kokoomuksen jäljelle jäännyttä oppositiota kiinnostaa lentokenttä. Eilen yksi demari erosi puolueesta, kun ei ollut ymmärrystä lainkaan lentokentän suhteen.

Malmin lentokenttä on tärkeä osa suomalaista ilmailuhistoriaa, joka on edelleen ilmailukäytössä. Tällä hetkellä kentällä toimii kansainvälinen yritys DeMotu ja siellä on yhä monenlaista ilmailutoimintaa. Malmin lentokenttä toimii hyvänä alustana innovaatioiden hyödyntämiseen ja kokeilemiseen – sähkökoneiden käyttö yleistyy. Malmin lentokentässä on valtavasti potentiaalia monipuoliseen toimintaan tulvaisuudessa.

Malmia ei tulisi purkaa, eikä sinne pitäisi rakentaa. Helsingin ei pidä kasvaa, eikä kasvu ole itseisarvo. Malmin rakentaminen käy hyvin kalliiksi kun sitä joudutaan paaluttamaan ja maata vaihtamaan. Projektista tulee myös merkittäviä ilmastopäästöjä – Kun rakennetaan suon ja saven päälle, paalujen tuotannosta tulee yli 350 000 tonnin hiilidioksidipäästöt.

Malmiin rakentaminen ei myöskään ole tarpeeksi perusteltua, sillä Helsingissä ei ole aloitettu rakentamaan tai on viivästetty rakentamista muualla, kun asunnot eivät ole menneet vaikkapa kaupaksi. Helsinki pakkolunasti Sipoosta maata, mutta kuitenkaan siellä rakentamista ei ole edes aloitettu. Monet vaikuttajat haluavat purkaa lentokentän Malmissa ja rakentaa uuden Sipooseen vedoten lentokentän tarpeeseen. Miksi sitten Malmissa lentokenttä halutaan purkaa? Miksi ei rakenneta suoraan Sipooseen?

Lentokentän alueella on myös hyvin merkittäviä luonnonarvoja. Alueella on esiintynyt heinäkurpia, liito-oravia ja muita. Helsingin arvokkain lehtipuumetsäkin sijaitsee alueella! Alueella on runsaasti uhanalaisia perhosia.

 

Video aiheesta liitteenä: https://www.youtube.com/watch?v=sCS5j4LDPzU&t=2s

 

Twitter: https://twitter.com/DmitrijTrubnik1​
Mun nettisivu: dmitrytrubnikov.ml
Lue mun poliittista ohjelmaa! 2020: https://drive.google.com/file/d/1MmseXYukuecewlFwPqVnzkSVDEMHhT4n/view?usp=sharing 2021 (muokkaus): https://drive.google.com/file/d/1Pprw1VeAateI1g2NDXF8R4f8vtdbOtq6/view?usp=sharing
Lue blogiani (joka päivä blogi+youtube video liitteenä): https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/author/dmitry-trubnikov/
Tilaa TokenTube: https://tokentube.net/channel/1965714030/dmitrytrubnikov
Tilaa YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCsiabsDgDHQj40F006F8fJA
Facebook: hhttps://www.facebook.com/dmitrii.trubnikov.1
Snapchat: dimitrikeisari
Instagram: https://www.instagram.com/dmitrytrubnikovv/

+4
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu