Kokoomus joutuu ratkaisemaan elvytyspaketin – Petteri Orpolla ja EU:lla paha paikka

Kirjoitin eilen blogin vaarallisesta Euroopan unionista, joka pelottelee meidän maata ja uhkaa meidän itsenäisyyttä. EU:sta on tullut ideologinen ääriliike, kuten Vihreistäkin, jotka suhmuroivat omalla ideologiallaan tehokkaasti ja vaikuttavasti. Tänään Yleltä tuli tieto siitä, että elvytyspakettiin tarvitaan 2/3 eduskunnan enemmistö. Oppositiolta tarvitaan tukea ja hallitusmyönteinen Kokoomus taitaa tilanteen ratkaista. Petteri Orpolla ja Valtosella (ex. Lepomäki) on oma poliittisesti korruptoitunut liittovaltiokehitys meneillään, joten he ovat vähintään yhtä paljon sidottu Brysseliin, kuin Marin Sannakin. EU uhkailee meitä ja painetta syntyy kaikilla, jotka ovat sidoksissa Brysseliin.

Tänään Mykkänen ja muu eliitti pohtivat kantaa elvytyspaketin suhteen. On se ihmeellinen puolue, kun valittaa kannnatuksen kipuilusta ja samalla lähtee pohtimään näin päivänselviä asioita. Edes liittovaltiota avoimesti kannattavat Kokoomusnuoret eivät halua pakettia – voitte kysyä Kokoomuksen äänestäjiltä, haluavatko he?

Petteri Orpo harhaa Kokoomuksen jäsenistöä ja pettää Kokoomuksen jäsenistöä – tästä olen puhunut ennenkin. Jos hän tämän lisäksi lähtee pakettiakin hyväksymään, hän on historian huonoin puoluejohtaja. Perussuomalaiset ja muut oppositiopuolueet, kuten KD ja LIIK. ovat äänestäjille hyviä vaihtoehtoja kuntavaaleihin. Näistä kaikista Perussuomalaiset on kuitenkin ylivoimainen. Nyt on menossa hallituskriisi ja elvytyspakettikriisi samanaikaisesti, joten kaikki menee Perussuomalaisten laariin – ja hyvä niin. Kansa alkaa nopeammin ymmärtämään yhtälön ja johdonmukainen aatemaailma nousee kunniaan!

Seuraa twitter käyttäjäni: twitter.com/DmitrijTrubnik1

+3
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Jari Kilpisen vaalipäällikkö Helsingistä. Seuraa twitter tilini ja ota siellä yhteyttä.

Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu