Kouluuissa puolueellista kasvatusta, jotta oppilaat katsoisivat sormien läpi maahanmuutosta aiheutuneita lievieilmiöitä.

Maahanmuuttotilanne on kärjistynyt niin vakavaksi, että ongelman aiheuttaneet tekijät alkoivat syöttämään lapsille kouluissa osin puolueellista opetusta, jotta nämä katsoisivat vallitsevia ongelmia tulevaisuudessa sormien läpi. Nämä ongelman aiheuttaneet tekijät katsovat itse ongelman aiheuttajina tilannetta sormien läpi kiristäen vihapuhelainsäädäntöä, tekemällä ”rasisminvastaisia hankkeita”, harhaamalla ihmisiä syrjäytymispuheilla, sekä tuomalla lisää ongelman juurisyytä Suomeen.

Puolueellinen kasvatus on aiheuttanut opiskelijoissa harhaluuloja, opiskeleijat alkavat luulemaan, että ”suomalaiset vammautuvat geneettisesti ilman maahanmuuttajia” tai ”kuolevat sukupuuttoon”. Kuvailevani kehityksen ohella samanaikaisesti suurissa kaupungeissa tapahtuu asuinauiden segregoitumista. Tällaisilla alueilla tietyillä yhteisöillä saattavat olla omat lainvastaiset ja kirjoittamattomat säännöt, joita yhteisöt suosittelevat noudattamaan.

Myös muissa monissa suurten kaupunkien kaupunginosissa on tapahtunut gettoutumista. Ulkomaalaisissa ryhmissä on alkanut alkanut leviämään sellaista ajattelutapaa, että Suomi ei ole enää suomalaisten paikka, vaan Suomi on jotakin muuta, eivätkä suomalaiset saa puhua haitallisen maahanmuuton lieveilmiöistä tai liikkua kaikilla kaduilla vapaasti. Myös vieraiden uskontojen edustajien uskontoa ei saa kritisoida. Vallanpitäjien yleinen ajattelutapa, jota he lietsovat poliittisessa päätöksenteossa nostaa haitallisen maahanmuuton ongelmaksi, haitallisesta maahanmuutosta loukkaavan puheen, itse maahanmuuton ongelman sijasta.

+2
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu