Kuinka Perussuomalaiset parantaisivat pienyrittäjien asemaa?

Perussuomalaiset kannattavat vanhempainvapaiden kulujen siirtämistä työnantajalta yhteiskunnan korvattavaksi, parantaakseen yrittäjien asemaa. Keino on vasemmistolainen. Keinossa kasvatetaan menoja ja siirretään vastuuta valtiolle. Tällainen keino nostaa verotusta, mutta toisaalta palvelee puolueen arvion mukaisesti tehokkaasti veronmaksajaa, sekä yhteiskuntaa.

Perussuomalaiset kannattavat arvonlisäverottoman aukon suurentamista liiketoiminnassa, parantaakseen pienyrittäjien asemaa. Aukko, jossa ei ole arvonlisäveroa tietyillä tuloalueilla helpottaa pienyrityksiä veropoistolla, mutta toisaalta kasvattaa valtion menoja. Perussuomalainen ratkaisu ei kohdistu kokonaisuutena, kuten vaikkapa verovähennyksellä kaikkeen liiketoimintaan, vaan kokonaisena veropoistona tiettyyn liiketoimintaan. Perussuomalaiset nostaisivat arvonlisäverotonta alarajaa ja huojennusalueen kattoa kymmenellä tuhannella eurolla. Eli 10 000 euron alaraja 20 000 euroon, sekä huojennusalueen katon 30 000 eurosta 40 000 euroon.

Perussuomalaiset haluavat myös laajentaa maksuperusteista ALV-tilitysoikeutta, poistaa ennakkovero, poistaa yhteisövero sellaisilta pk-yrityksiltä, jotka työllistävät, eivätkä omista osinkoja, parantaa osuuskuntien asemaa ja korottaa kotitalousvähennystä Marinin hallituksen leikkausten jälkeen.

0
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu