Kuka on Kokoomuksen Paavo Väyrynen?

Vanhat puolueet alkavat vähitellen olemaan täysin globalistisia. Tällä on kuitenkin ollut oma kehityspolkunsa, josta tänään puhutaankin. Edellisessä blogissa kerroin muista globalistipuolueista, jotka ovat jättäneet Perussuomalaiset (+kd+liikemies) ainoaksi kansallismieliseksi puolueeksi. Tänään tarkastellaan Keskustan tarinaa ja verrataan Kokoomukseen. Mitkä piirteet ovat samankaltaisia?

Paavo Väyrynen on ollut aidon Keskustan “mittari”. Hän on ollut eduskunnassa jo vuodesta 1970 asti ja hänen avulla voimme tarkastella, miten puolue on muuttunut ja tätä myöten romahtanut. Paavon linja on ollut muuttumaton, mutta muu puolue radikalisoitui punavihreään suuntaan. Tällä hetkellä puolue on melkeinpä täysin sellainen punavihreä. Kehityksen juuri kasvoi Helsingistä vielä 2000-luvun alussa, jolloin oli uusi pseudoliberalistinen punavihreä “joukkue” kehittymässä puolueen sisällä. Tämä sai vaikutusvaltaa Helsingissä ja levisi muuhun puolueeseen. Paavolle tuli tämän myötä ongelmia. En vähättele myöskään Paavon omia virheitä, mutta asia on muuten päivän selvä. Ok.

Nyt kun kirjoitan tähän seuraavan kappaleen Kokoomuksesta, niin täytyykö minun selittää sama asia uudestaan? Varmaan täytyy. Samalla tavalla sielläkin on Helsingin puolella sama joukottuma. Herää kysymys – kuka on nykykokoomuksen Paavo?

Seuraa twitter Dmitry Trubnikov: DmitrijTrubnik1

YouTube video tulee liitteenä: https://youtu.be/GTErO0QPxYQ

 

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija ja blogisti. Harrastan pöytätennistä ja juoksemista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu