Laitavasemmisto radikalisoituu: ”Velkoja ei tarvitse maksaa takaisin”.

Perussuomalaisten mielestä myöskään velkaraha ei ole ilmasta ja velat tulee joskus maksaa. Vasemmistopuolueiden mielestä velkaraha on ilmasta, velalla saa elää ja velalla voi kustantaa kaikki itselle tärkeät palvelut. Vasemmistopuolueet kohtelevat velkarahoja kuin öljyrahoja ja kattavat toissijaiset menot niillä vastuuttomasti ja välinpitämättömästi. Vasemmistopuolueet eivät käytä velan määrän mittarina budjettia, joka on koostu velkarahasta, vaan pelkästään velkaantuneisuuden kasvua ja bruttokansantuotetta. Näillä luvuilla voi monimutkaisuuden keinoin harhauttaa äänestäjää äänestämään velkarahalla toimivia poliitikkoja. Vasemmistopuolueet kattavat velkarahalla kehitysyhteistyömaksut ja muut toissijaiset menot. Suomalainen vihervasemmisto elättää velalla ulkoista maailmaa Suomen rajojen sisällä, että Suomen rajojen ulkopuolella.

Sen mielestä velkoja ei tarvitse maksaa myöskään takaisin, koska Suomi on heidän johdollaan ystävällinen ja auttaa muita. He eivät kuitenkaan muista karua totuutta, että velkarahaa antavat tahot eivät ole velkarahaa vastaanottavia tahoja ja kokonaisuutena sen, että maailma on karumpi, kuin vihervasemmiston kotimainen visio. Puheet maailman maineesta tai mainehaitoista ovat epätodellisia tai enintään hyvin merkityksettömiä, siksi Suomen on Perussoumalaisten mielestä ajettava taloudellisella tasolla omaa etua. Suomalainen vihervasemmisto ei ajattele Suomen etua, vaan se näkee asiat omalla tavallaan. Tällaiset poliitikot sanovat, että “oma kansa ensin ajattelu on vahingollista” (Tytti Tuppurainen sd.) tai kutsuvat itseään “maailmankansalaisiksi” (Pinja Perholehto sd.). Velkarahasta aiheutuu myös kuluja pitkällä aikavälillä, vaikka korot olisivatkin pienet. Kulut aiheutuvat koroista ja mitä suuremmat ovat korot, sitä suurempi on kulu.

+1
Dmitry Trubnikov
Helsinki

Kirjailija | Somettaja | Sentristi | Demokratian ja äänestysoikeuden kannattaja | Autoritarismia ja korruptiota vastustava liberaali | Patriootti |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu